Yok la vergi.Ders mi? Yeniyo mu la o
Ayn olmne öğrendikte sınav olucaz
yuhAlıntıyı görüntüle
Güncel Durum
Online eğitimde derslerimin yarısı boş geçiyor zaten. Düzgün bir şey öğrenmenin çok zor olduğu kesin. Maden dersler online, sınavlar da online olsun kurtulalım.Dersleri bir taraflarına takmayıp hatta derslere girmeye bile tenezzül etmeyip yattıkları yerden okumak isteyenler gürühündan başka bir şey değiller bence. Hem ayranım dökülmesin hem tatsız olayla yaşanmasın terimini anımsatmaya başladı iyice bunlara öyle bir sınav yapacaksın ki akılları başlarına gelecek. İyice cıvığını çıkarttılar
Valla hocam ben her derse girdim eksiksiz şekildeDersleri bir taraflarına takmayıp hatta derslere girmeye bile tenezzül etmeyip yattıkları yerden okumak isteyenler gürühündan başka bir şey değiller bence. Hem ayranım dökülmesin hem tatsız olayla yaşanmasın terimini anımsatmaya başladı iyice bunlara öyle bir sınav yapacaksın ki akılları başlarına gelecek. İyice cıvığını çıkarttılar
Kardeşimin ve yiğenlerimin dersler gayet dolu dolu ve aralıksız güzelce devam ediyor. Bir çok hoca zaten eba'dan değil farklı alternatiflerden ders veriyor. Ben hiç birinin şuan dahil olmak üzere sınavlarla ilgili şikayetini duymadım duyacağımı sanmam.Online eğitimde derslerimin yarısı boş geçiyor zaten. Düzgün bir şey öğrenmenin çok zor olduğu kesin. Maden dersler online, sınavlar da online olsun kurtulalım.