Birine bu kadar kolay vatan haini demek çok yanlış bir şey, bana göre sana göresi yok bunun.benim için öyle , zaten banlandı
Birine bu kadar kolay vatan haini demek çok yanlış bir şey, bana göre sana göresi yok bunun.benim için öyle , zaten banlandı
Zaten bu adamlar aylık en az 30K kazanan eğonomi iyi diyenler. Reklam yasağı olsa ne olacak?reklam yasağına kadar gidiyor , yani birülkeden kâr yapamaycak
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim için öyle , zaten banlandı
ülke bunun altından kalkamaz demed,m , bu bir bakana yapılmış en büyük hakarettir
ayrıca bu bakana değil sana bana tüm millete , tüm türkiye'yr yapılmış bir hakarettir ama yüzünüze tükürsek yağmur sanacağınızdan anlamanızı beklemiyorumoOoOoO Çok büyük bir yaptırım devletimiz bunun altından nasıl kalkacak HADİ EL ELE VERELİM!
benim için öyle .Birine bu kadar kolay vatan haini demek çok yanlış bir şey, bana göre sana göresi yok bunun.
bu bilgileri kim sana söylemişse yanlış söylemiş dostum .Zaten bu adamlar aylık en az 30K kazanan eğonomi iyi diyenler. Reklam yasağı olsa ne olacak?
Devletini korumdan önce yazım kurallarını öğren. Türkçe diye bir dilimiz var. Yazım kurallarını öğrensen iyi olur. Hani ''Devletinin'' dili ya ondan söyleyim dedim.ayrıca bu bakana değil sana bana tüm millete , tüm türkiye'yr yapılmış bir hakarettir ama yüzünüze tükürsek yağmur sanacağınızdan anlamanızı beklemiyorum
benim için öyle .
hop ! konu değiştirmeDevletini korumdan önce yazım kurallarını öğren. Türkçe diye bir dilimiz var. Yazım kurallarını öğrensen iyi olur. Hani ''Devletinin'' dili ya ondan söyleyim dedim.
Bunun bana göresi sana göresi yok demiştim mesajda. Bu iş davaya bile gidebilir.benim için öyle .
Kimse söylemedi. Bizzat kendim araştırdım. En düşük millet vekili bile 20k maaş alıyor. Ve ekonomi iyi diye geçiniyor.ayrıca bu bakana değil sana bana tüm millete , tüm türkiye'yr yapılmış bir hakarettir ama yüzünüze tükürsek yağmur sanacağınızdan anlamanızı beklemiyorum
benim için öyle .
bu bilgileri kim sana söylemişse yanlış söylemiş dostum .
Ne hop konu değiştirme? bende Kendi öz dilimi savunurum.hop ! konu değiştirme
Bugün de vatan haini olduk iyi mi. Bir şey yapmıyor da ondan söylüyordur belki?hükümetin bir şey yapmadığını söylemek mesela
HAKARET AMA BİRİLERİ BUNUN GÜNDEM OLMASINI İSTEMİYOR ...Bunun bana göresi sana göresi yok demiştim mesajda. Bu iş davaya bile gidebilir.
Bu Tüm Türkiye'ye yapılmış bir hakaret falan değil, konuyu abartma. Twitter o cümlede LGBT sapkını denmesini nefret söylemi olarak bulmuş ve sansürlemiş. Eğer tüm Türkiye'nin devlet başkanlarının tüm Tweetlerine sansür konulsaydı o zaman Türkiye'ye yapılan bir hakaret diyebilirdik.
Tüm Türkiye'ye hakaret falan değil, aynısını ben de yapsam ve biri şikayet etse emin ol benim mesajım da sansürlenirdi. Algı yapıyorsun, yapma.HAKARET AMA BİRİLERİ BUNUN GÜNDEM OLMASINI İSTEMİYOR ...
Bakan genel olarak halkı kin ve nefrete yönlendirecek sözleri sık sık kullandığından haklı bulduğum bir eylemEvet Twitter soysuzu , Süleyman Soylu'nun mesajını sansürledi !
Bu olay Her ne kadar birkaç gün önce olsa da banım yeni kalktığı için şimdi yazabildim .
Avrupa'da bu olaylar olsa büyük yaptırımlar yiyen twitter , Türkiye'de ofis açmaya bile yanaşmadı
bu ne ? sayısızlık değil de nedir , orda Türkiye Cumhurriyeti İçişleri Bakanı'nın mesajını kimse ve hiçbir nedenle sansürleyemez !
buna sessiz kalırsak yine aynı şey başımıza gelir !
Git bunu sansürleyeceğine diyanetkapatılsın etiketinde gönderilen yüzlerce ppk bayraklarını sansürle !
Ama Yok ...
vatan haini işin mizahı fakat anlamanızı beklemiyordum , eğer anlasaydınız mesela gerçek meseleyi anlayabilirdinBugün de vatan haini olduk iyi mi. Bir şey yapmıyor da ondan söylüyordur belki?![]()
ohoooo sizin gözünüzü birisi fena boyamış ..Bakan genel olarak halkı kin ve nefrete yönlendirecek sözleri sık sık kullandığından haklı bulduğum bir eylem
olabilirNickinde Yumuşak G yazmadığın için Türkçeyi yanlış kullandın. Vatan hainisin.