Neler Yeni

Twitter'da Boş Yere Tehdit Eden Birini Bildirebilirmiyim?

Tox1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
yusuf buğra demir
Merhabalar, Twitter'da uzaktan eğitim ile ilgili bir şeyler yazan birine cevap verdim. Hakaret sayılabilecek bir şey yazmamama rağmen kendisi beni mahkemeye vereceğini söylüyor :D. Böylelerinden sıkıldım artık bunları şikayet etsem hesapları kapanır mı?

Chan Benim.
1) Hiçbirşey olmuyor hocam :D

2) Analiz yeteneğinize hayran kaldım

Bura.K

80+ Silver
Kavgayı başlatan taraf sizsiniz, hatalı tarafta sizsiniz.
Adam "tamam" demiş ve ayrılacakmış. Tartışmayı uzatan haksızdır. Adam başlatmamış ve mesajınız da hakaretler içeriyor.
1643754435368.png

Burada şahsa bildiğin "**********" demişsin. Bu bir hakarettir.

1643754464342.png

Saygısızlık yaptığını kendin de biliyorsun ve böyle yaparak karşı tarafa yine "**********" demeye getiriyorsun. Bu da bir hakarettir.

Dua et karşı tarafın yaşı küçük olsun. Hakaret üzerinden dava açma veya şikayetçi olma hakkına sahiptir. Para cezasına çarpttırılabilirsin.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kavgayı başlatan taraf sizsiniz, hatalı tarafta sizsiniz.
Adam "tamam" demiş ve ayrılacakmış. Tartışmayı uzatan haksızdır. Adam başlatmamış ve mesajınız da hakaretler içeriyor.
Alıntıyı görüntüle
Burada şahsa bildiğin "**********" demişsin. Bu bir hakarettir.

Alıntıyı görüntüle
Saygısızlık yaptığını kendin de biliyorsun ve böyle yaparak karşı tarafa yine "**********" demeye getiriyorsun. Bu da bir hakarettir.

Dua et karşı tarafın yaşı küçük olsun. Hakaret üzerinden dava açma veya şikayetçi olma hakkına sahiptir. Para cezasına çarpttırılabilirsin.
Altı çizili 2. cümlede genel bir anlam bildirdiği için hukuki bir sorumluluğu yok.
1. cümlede de anlamaya kafan basmıyor ile basmadığına o kadar eminim ki arasındaki ince çizgiden dolayı muhtemelen dava düşer hatta açan taraf masrafları bile ödeyebilir. Şu kadarcık laftan bir şey olsaydı dışarıda adam kalmazdı.

arisaka

80+ Bronze
Sevgili arkadaşım daha sosyal mecrada küfürler edenler ceza almıyor onu geçtim birini öldüren serbest kalıyor. Siz birini dava ederek ne yapacaksınız? Dava düşer direk.

Diyolaga da ayrı patladım. Analize bak Şubatta şu yaygınmış. Yok okul kapanmalı, çocuğun ölünce anlarsın. O zaman ebeveynlerinin çalıştığı yerler de kapansın? Annen, baban ölünce üzülmeyecek misin? :)
Fazla emin olmayın. 4 yıl önce birine sadece ''ciğeri beş para etmez'' dedim diye hakim karşısına çıktım ceza aldım, hiç bir sabıkam olmadığı için 5 yıl denetimli serbestlikle yırttım + 3600 TL civarı adamın avukatlık masraflarını ödedim.

Roche

80+ Bronze
Fazla emin olmayın. 4 yıl önce birine sadece ''ciğeri beş para etmez'' dedim diye hakim karşısına çıktım ceza aldım, hiç bir sabıkam olmadığı için 5 yıl denetimli serbestlikle yırttım + 3600 TL civarı adamın avukatlık masraflarını ödedim.
Hocam sizinki alenen hakaret ben hakaret etmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,880
Üyeler
162,077
Son üye
r2zgar
Top Bottom