Twitter'da "CnnTürkHaddiniBil" etiketi

Twitter'da #CnnTürkHaddiniBil etiketi viral oldu.
CNN Türk 17:00 sularında şöyle bir haber paylaştı:

Alıntıyı görüntüle
Bu haber Twitter'da çok gündem oldu.
Şu anda bu etikete 22 bin twit atılmış durumda.

#CnnTürkHaddiniBil - Twitter Araması / Twitter
inekler metan gazı saçarlar ve sayıları fazla olduğundan metan gazı çok fazla salgılıyorlar bu da ozon tabakasını etkiliyor bu yüzdne inek sayısı sabit tutulmalı

Twitter kitlesine bitiyorum yaa

Ben anlamıyorum ülkede o kadar sorun var ekonomi hukuk sağlık bunlar bunu mu sorun ediyor.

1000 IQ hareket CNN'e seri madalya verin.

inekler metan gazı saçarlar ve sayıları fazla olduğundan metan gazı çok fazla salgılıyorlar bu da ozon tabakasını etkiliyor bu yüzdne inek sayısı sabit tutulmalı
Karbondioksit haritasında en fazla zonguldakmı köyleri diye bakmak yararlı olabilir

Kanka daha çok şehir gibi yerlerden karbondioksit çıkıyor bilmiyorum köydemi bilmiyorum oturuyorsun ama köyde oturarak söylüyorum ki ineklerden çok da karbondioksit çıkmıyor gibi eskiden istanbulda oturuyordum ve sürekli hapşırıyordum sanırım havanın temiz olmamasından dolayı ve artık olmuyor öyle bişey ve inek sayısının sabit tutulması yerine fabrikalara filtre takılsa daha kaarlı bence

Kanka daha çok şehir gibi yerlerden karbondioksit çıkıyor bilmiyorum köydemi bilmiyorum oturuyorsun ama köyde oturarak söylüyorum ki ineklerden çok da karbondioksit çıkmıyor gibi eskiden istanbulda oturuyordum ve sürekli hapşırıyordum sanırım havanın temiz olmamasından dolayı ve artık olmuyor öyle bişey ve inek sayısının sabit tutulması yerine fabrikalara filtre takılsa daha kaarlı bence
karbondioksit dğeil ki çıkan
metan

Bu binlerce yıldır olan bir şey.
Çözüm yolu olarak cidden yapay et mi düşünmüşler.
Cidden saçmalık.
evet bu da saçma ancak yapay etin amacı dünya jalkını doyurmak ve kaynakları kendibne almak insnaların . ineklerin sayısı arttı ve metan da arttı salgılana ve inekler gerçekten fazla metan salgılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,470
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri