Çözüldü✓ Twitter'da ekran titreme ve yanıp sönme sorunu

aoc 144 hz kullanıyorum oyunalara girerken ekran hafif görüntü ayarı yapar gibi ekran parlaklıgı değişkenlik gösteriyor ilk aldıgım zamanlrda yapmıyordu regeditle alakalı tam ekran ayarları için ayarlardan yapmıştım zamanında sonrasında olmaya başladı bendede bu tarz şeyler yaptıysan bundan kaynaklanabilir
yok hocam hiçbir şey yapmadım alalı 5-10 gün oldu zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dostum benimde dell model monitörüm var aynı sorunu ben de yaşıyorum twitterda video izlerken bi anda ekran kapanıyor kafayı yemek üzereyim biri çözüm bulsun şuna
acaba sorun dp kablosunda olabilir mi? alıp deneyeceğim galiba bir tane

Aynı sorun bende de oluştu son 5 gündür, monitorumu yıllardir kullanıyorum ve farklı bir marka, altta video oynarken mouse hareket edince bariz bir titreme oluyor. Twitter'a gelen bir güncelleme yüzünden büyük ihtimalle

Ben chrome kullanırken oluyordu bu sorun. "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" kapattım sorun düzeldi. Bir deneyin isterseniz.

Ben chrome kullanırken oluyordu bu sorun. "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" kapattım sorun düzeldi. Bir deneyin isterseniz.
Hocam gerçekten çok çok teşekkür ederim sorun düzeldi gibi duruyor. O ayarı açınca oluyor, kapatınca geçiyor. Niye olduğunu anlamadım hala ama kafayı yiyecektim az daha.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,141
Üyeler
192,618
Son üye
kqfkqs
Geri