Neler Yeni

TWS kulaklık önerisi 500 tl

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
600e kadar çıkabilirim, aradığım özellikler, ergonomik olması, spor yapan biriyim ve kulaklığın kulağımdan düşmesini istemiyorum, ses seviyesinin ve kalitesinin yüksek olması, tek kullanımda 4-5-6 saat götürebilmesi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
600e kadar çıkabilirim, aradığım özellikler, ergonomik olması, spor yapan biriyim ve kulaklığın kulağımdan düşmesini istemiyorum, ses seviyesinin ve kalitesinin yüksek olması, tek kullanımda 4-5-6 saat götürebilmesi.
Oppo Enco Buds

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bende Xiaomi Redmi Buds 3 Lite var yuvarlak yapısı olduğu için kulağımdan hiç düşmüyor ses kalitesi güzel ben 280 TL'ye almıştım sizin bütçeniz 600 TL'ye kadar çıkıyorsa PRO modelini alın derim eğer bulamazsanız QCY veya Anker markalarını öneririm.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Biraz zamanmış ama yine de söyleyeyim, realme buds air 2. Ben kullanıyorum baya da memnunum.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz zamanmış ama yine de söyleyeyim, realme buds air 2. Ben kullanıyorum baya da memnunum.
hocam incelemelerine baktım da, kulakta çok sağlam durmadığı belirtilmiş. 2-3km uzun koşular yapıyorum, eğer düşecekse almayı düşünmüyorum

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam incelemelerine baktım da, kulakta çok sağlam durmadığı belirtilmiş. 2-3km uzun koşular yapıyorum, eğer düşecekse almayı düşünmüyorum
Ben baydır kullanıyorum; spora giderken de kullandım, gün içinde sürekli kulağımda neredeyse, yatarken de takıyorum öyle bir sorun yaşamadım. Ucunun boyutu kişiden kişiye değişebilir eğer doğru boysa sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. Gürültü engellemesi de var bu arada serviste gerçekten hoş oluyor. Fiyattaki muadillerini bilmem ama ben memnunum kısaca.

Top Bottom