Hocam anakartta girişi var direkt JUSB1 diye.
Ben de bilmiyorum ki benim anakart Asus Prime B650M-K ben de de ön panel Type-C var diye gösteriyor ama ben oraya normal Type-C sokamıyorum nasıl oraya Type-C bağlıyoruzHocam anakartta girişi var direkt JUSB1 diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yönünü çözemedim kablonun. Yönü varmış ama anlayamadım hangi tarafın girmesi gerektiğini iki taraf da giriyor sokete.
Kasanın önünde Type-C portu var mı hocam?Ben de bilmiyorum ki benim anakart Asus Prime B650M-K ben de de ön panel Type-C var diye gösteriyor ama ben oraya normal Type-C sokamıyorum nasıl oraya Type-C bağlıyoruz
Kasanın önünde Type-C portu var mı hocam?
Kasada var mı hocam anakartta değil. Kasa modeliniz nedir. Taktım bu arada kabloyu biraz sert bastırınca girdi.Alıntıyı görüntüle
Böyle yazıyor
bu arada bence kabloya daha fazla bastır girmiyorsa ters çevir yine aynısını yap girer sen çekiniyo olabilirsin az bastırıyo olabilirsin
bak ben dedim anakartta insan biraz çekiniyor yok kırılır yok yamulur diyeTaktım bu arada kabloyu biraz sert bastırınca girdi.
Kasada type-c yok kasam bu ama yine de anakarttaki bu type c girişini kullanmamın bir yolu yok mu kullanmak istiyorumKasada var mı hocam anakartta değil. Kasa modeliniz nedir.
Hocam yukarıda attığınız dönüştürücüyü anakarttaki JUSB portuna takarak kullanırsınız.Kasada type-c yok kasam bu ama yine de anakarttaki bu type c girişini kullanmamın bir yolu yok mu kullanmak istiyorum
Bende herhangi bir dönüştürücü yok fakat bağlıHocam yukarıda attığınız dönüştürücüyü anakarttaki JUSB portuna takarak kullanırsınız.
Kasada Type-C girişi vardır hocam.Bende herhangi bir dönüştürücü yok fakat bağlı
Var hocam olmayınca mı bu dönüştürücüyü kullanmak gerekiyor?Kasada Type-C girişi vardır hocam.
Kasada giriş olursa zaten kablosu öndeki porta bağlı olarak kasada oluyor sadece onu anakarta takıyorsunuz. Kasada port yoksa dönüştürücü kullanmaktan başka yol gelmedi benim aklıma.Var hocam olmayınca mı bu dönüştürücüyü kullanmak gerekiyor?