O zaman daha düşük bütçede yine kaliteli bir ürün alınabilir veya eğer başka cihazlar kullanıyorsan 100w daha iyi bir seçimdir.Iyide telefon 25W
Adaptör 25W
Isterse 1000000W olsun 26W bile olmicak
Uğraşamam çinle minle türkiyede kablo mu bittiÇin'den aynı kalitede ürünü 150 liraya alırdın.
Daha Kullanışlı Olur Laptop Şarjı GibiO zaman daha düşük bütçede yine kaliteli bir ürün alınabilir veya eğer başka cihazlar kullanıyorsan 100w daha iyi bir seçimdir.
Reis adaptör 25W kabloya 100W istesede gitmezO zaman daha düşük bütçede yine kaliteli bir ürün alınabilir veya eğer başka cihazlar kullanıyorsan 100w daha iyi bir seçimdir.
Daha Uyguna Geliyor Diye Söyledi Kablo Bitmedi Tabikide .Uğraşamam çinle minle türkiyede kablo mu bitti
Önemli değil reis parası kalitesi iyi olsun 100-200 fazla olsun.Daha Uyguna Geliyor Diye Söyledi Kablo Bitmedi Tabikide .
Doğru Ama Kalite Farkı Olsun , Fiyat Farkı Olsun Yinede Uzun Vaade İçin Alınır .Reis adaptör 25W kabloya 100W istesede gitmez
Usta aklımı bulandırdın iptal versem sabaha yatarmı paraDaha Uyguna Geliyor Diye Söyledi Kablo Bitmedi Tabikide .
Tamam Hocam İşte Ucuz Fiyata Daha Kaliteli Ürün Sunuyoruz F/P Olarak .Önemli değil reis parası kalitesi iyi olsun 100-200 fazla olsun.
Yatar Neden Yatmasın .Usta aklımı bulandırdın iptal versem sabaha yatarmı para
Baseus 100 Watt Ve Daha Ucuz O Yüzden Baseus Tercih Edilir .
Ssd kutusu dediğin m2 kutusu mu?Ugreen adamdır böyle kaliteli marka görmedim ssd kutusundan adaptörüne kablosuna herşeyimi ondan alıyorum
İade veriyorum reis son kararınmı bak ugreen de iyi diyorlarTamam Hocam İşte Ucuz Fiyata Daha Kaliteli Ürün Sunuyoruz F/P Olarak .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yatar Neden Yatmasın .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyur Ürünün Linki .