Neler Yeni

Tyt 2. Deneme 60 net iyi midir?

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
murat
Valla fizik,biyo,kimya,mat çalıştım ve evet matematik netim 7-8 civarlarından 15 e çıktı problemler sayesinde sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tavsiyen var mı bunları yapma, şu hocaları izleme veya şu kaynakları çözme diye?
valla benim zaman coronaya denk gelmişti 2021'de girdim ben. çok ders dinleyemedim. tek tavsiyem olabildiğince soru çözmen. günlük tyt Türkçe ve mat çözüyordum son 1 sene. onun dışında 11'in yazında 11'i tamamen bitirmek seni çok rahatlatır. tyt netleri hemen artmıyor kötü falan gelirse de moral bozma son birkaç haftada bile oturabilir. zaten zor kitaplar belli normal olanları çözdükten sonra onlara başla.

• Beğen
Reaksiyonlar: Best

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
mükemmel devam et böyle

HDogus

80+ Bronze
Böyle net hesaplanmaz. Ortalama 10 deneme çöz sonra hepsinin ortalamasını al o senin gerçek netin olur. Neden dersen bazen denemeler kolay ve zor şeklinde değişebiliyor.

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Eren
Böyle net hesaplanmaz. Ortalama 10 deneme çöz sonra hepsinin ortalamasını al o senin gerçek netin olur. Neden dersen bazen denemeler kolay ve zor şeklinde değişebiliyor.
doğru ben 2 3 denemede batırıyordum yks de 21 doğru 3 yanlış yaptım diğerlerine de bak

• Beğen
Reaksiyonlar: Best

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,032
İsim
araba
tyt cok nankor ben 50 den 75 e cikabildim ama fazla çalışmadım

Top Bottom