Neler Yeni

TYT 2022 nasıl geçti?

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Çalışan için baya basit bir sınav gibiydi. Benim gibi fantezi arayanlar bile fena yapmaz

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
Bence çok zor değildi sayısalcı biriyim. Edebiyat zor diyorlar ama bence ortalama üstü idi. toplam 75 soru yaptım. Kaç net gelir emin değilim beklediğimden 10 soru kadar fazla geldi.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Benimkisi ne iyi ne kötüydü ama mezuna kalıcam kesin.
Beklediğimden daha kolaydı dil bilgisinin az olmasını bekliyordum beklediğim gibi oldu türkçede 32 rekorumu geçtim sanırsam matematik gerçekten lgs kıvamındaydı sosyal ve türkçeden kalan 45 30 dakika gibi bir süremle 17 18 işaretleme yaptım hayırlısı :) fakat dediğim gibi ösymnin bu kadar kolay sorucağını düşünmemiştim özdebirin daha zor denemeleri olmuştu bu sene açıkcası :ROFLMAO::kekw:

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Benimde böyle oldu bana göre Türkçe girdiğim en zor denemeydi.
Turkcede son 6 paragraf sorusu olmasa ( tek paragrafa bağlı 2 soru) yine kabul edilebilirdi ben oraya kadar geldim ve o sorularda çok zaman kaybettim tek eksiğim de zaten oydu paragrafta baya bir zaman kaybettirdi 2020 de ki yığılma olacak tabi ayt kolay olursa.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
bence de kolaydı ama ben hiç çalışmayıp dün özet izlediğim için baraj olsa kalırdım heralde bakalım nolucak :D

Top Bottom