Hocam yanlış anlamayın ama nasıl 20-25 net yapıyorsunuz? 11. sınıfım, 9-10 bomboş olmasa da boş geçti. Sadece son gece sınavlara çalışırdım ve hiç tekrar yapmamama rağmen geçen yapılan TYT denemesinde 56 net yaptım. Yani bu kadar düşük netler için ekstra çaba gerekiyor bence.Toplam netim 20-25 arasında
Temel matematiği bitirip
Hergun paragraf çözüp
Azda fen kimya çalışsam 45-50 net gelirmi kalan sürede
Hocam şöyle anlatayım ben meslek lisesi okudum ve neredeyse 4 sene boyunca ders görmedim kendimde kitap bile açmadım ortaokul desen Allah'a emanet yani az bir birikim bile yok bölmeyi bile öğreneli 1-2 sene oldu şuan mezunum işte son tytde 32 net sınavda 25 net yaptım son 1 aydır ufak tefek çalışmaya başladımHocam yanlış anlamayın ama nasıl 20-25 net yapıyorsunuz? 11. sınıfım, 9-10 bomboş olmasa da boş geçti. Sadece son gece sınavlara çalışırdım ve hiç tekrar yapmamama rağmen geçen yapılan TYT denemesinde 56 net yaptım. Yani bu kadar düşük netler için ekstra çaba gerekiyor ben
Paragraf olarak pegem akedemi aldım iyi midir?Gelir
Ama temel matematiği ciddi oturtmak lazım
Paragrafın ritmi kitabını alabilirsin
değilHocam şöyle anlatayım ben meslek lisesi okudum ve neredeyse 4 sene boyunca ders görmedim kendimde kitap bile açmadım ortaokul desen Allah'a emanet yani az bir birikim bile yok bölmeyi bile öğreneli 1-2 sene oldu şuan mezunum işte son tytde 32 net sınavda 25 net yaptım son 1 aydır ufak tefek çalışmaya başladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Paragraf olarak pegem akedemi aldım iyi midir?