tyt ayt net arttırma

iyi güzel de bir de şöyle bir sorun var pc mühendisi diye bir şey yok pc ile bilgisayar aynı şey değil pc nin açılımı personal computer. kişisel bilgisayar mühendisliği?? çok görüyorum böyle yazan bilgilendirmek istedim
hocam buraya mı takıldınız ne demek istediğimi zaten biliyosunuz özel bi yerde falan değiliz :d

lise notları etikiliyor mu mesela ben bilgisayar mühendisi olucam diyelim ilk 20000 e girdim olabilir miyim 60 ortalama ile
Etkiliyor. Hem de çok sağlam etkiliyor. Mesela tr 70. cisinin yaptığı netleri ben yapsam 70. olamam. Onun OBP'si 99,5 benim obp ise büyük ihtimal seneye okul bitince belli olacak fakat 93 civarlarında olacak diye düşünüyorum.

hocam buraya mı takıldınız ne demek istediğimi zaten biliyosunuz özel bi yerde falan değiliz :d
takılmadım. yanlışınızı düzelttim özel bir yer olsun olmasın bunlar alışkanlık yapar mühendislik için yabancı dil de şart olduğu için kullandığı kelimeye bak bir de mühendislik istiyor derler

takılmadım. yanlışınızı düzelttim özel bir yer olsun olmasın bunlar alışkanlık yapar mühendislik için yabancı dil de şart olduğu için kullandığı kelimeye bak bir de mühendislik istiyor derler
evet bunu bilmiyodum teşekkürler

Geri