Tyt de 23 net yapan birisi ne yapmalı

Bence kesinlikle nasıl çalıştığını gözden gecirmen ve doğru düzgün çalışman lazım hocam 2 ayda 2.75 çok az emin olmadigin sorulari işaretleme neti iyi düşürüyor
ağustosda antremanlarla matematik 1 i bitirdim şimdi ise matematiğin ilacında üslü sayılardayim ama testlerdeki soruların yarısinı yapabiliyorum sadece

ağustosda antremanlarla matematik 1 i bitirdim şimdi ise matematiğin ilacında üslü sayılardayim ama testlerdeki soruların yarısinı yapabiliyorum sadece
Çalışma şeklini değiştir,videolara odaklan,soru çözümlerini izlemiş olmak için izleme ,ve her soruyu kendine anlatarak çöz,çözemesen bile yine kendine anlat sesli bir şekilde,2.75 net hiç normal değil çünkü

Çalışma şeklini değiştir,videolara odaklan,soru çözümlerini izlemiş olmak için izleme ,ve her soruyu kendine anlatarak çöz,çözemesen bile yine kendine anlat sesli bir şekilde,2.75 net hiç normal değil çünkü
matematiğe aktif matematikten mi başlayayım yoksa kaldığım yerden devam mi edeyim

Bariz belli konu eksiğin var. Dil bilgisi çalış, paragrafları taktikleri ile öğren. Sosyal en kolay net getirecek alanlardan biri onun konularını da bitir. 23 net saçma bir şekilde çok az.

matematiğe aktif matematikten mi başlayayım yoksa kaldığım yerden devam mi edeyim
temelde kaldiysan temelden devam et reis konulara gecme henuz temeli baya saglamlastirman lazim bide arkadasin dedigi gibi paragraf taktikleri ogren. birde anlamani kuvvetlendirsin diye gunde 30-40 sayfa kitap okuman seni baya ileri atar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,488
Üyeler
184,172
Son üye
nisa353535353
Geri