Ali Koç
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 5,232
2 aydir ne calistin kanka? mat temel yoksa acilen temel atsosyal fene çalışmadım sosyali yaptım ama feni yapmadım hiç
2 aydir ne calistin kanka? mat temel yoksa acilen temel atsosyal fene çalışmadım sosyali yaptım ama feni yapmadım hiç
matematik temelim yok o yüzden matematige çalıştım2 aydir ne calistin kanka? mat temel yoksa acilen temel at
Matematik netin kaçmatematik temelim yok o yüzden matematige çalıştım
2,75Matematik netin kaç
Bence kesinlikle nasıl çalıştığını gözden gecirmen ve doğru düzgün çalışman lazım hocam 2 ayda 2.75 çok az emin olmadigin sorulari işaretleme neti iyi düşürüyor
ağustosda antremanlarla matematik 1 i bitirdim şimdi ise matematiğin ilacında üslü sayılardayim ama testlerdeki soruların yarısinı yapabiliyorum sadeceBence kesinlikle nasıl çalıştığını gözden gecirmen ve doğru düzgün çalışman lazım hocam 2 ayda 2.75 çok az emin olmadigin sorulari işaretleme neti iyi düşürüyor
sosyali son ayda calis her gun paragraf coz mat ve fen konularini 2 ayda bitirip deneme coz sonra geri kalan surede %70 ayt geri kalani tyt olarak devam et bencesosyal fene çalışmadım sosyali yaptım ama feni yapmadım hiç
Çalışma şeklini değiştir,videolara odaklan,soru çözümlerini izlemiş olmak için izleme ,ve her soruyu kendine anlatarak çöz,çözemesen bile yine kendine anlat sesli bir şekilde,2.75 net hiç normal değil çünküağustosda antremanlarla matematik 1 i bitirdim şimdi ise matematiğin ilacında üslü sayılardayim ama testlerdeki soruların yarısinı yapabiliyorum sadece
matematiğe aktif matematikten mi başlayayım yoksa kaldığım yerden devam mi edeyimÇalışma şeklini değiştir,videolara odaklan,soru çözümlerini izlemiş olmak için izleme ,ve her soruyu kendine anlatarak çöz,çözemesen bile yine kendine anlat sesli bir şekilde,2.75 net hiç normal değil çünkü
temelde kaldiysan temelden devam et reis konulara gecme henuz temeli baya saglamlastirman lazim bide arkadasin dedigi gibi paragraf taktikleri ogren. birde anlamani kuvvetlendirsin diye gunde 30-40 sayfa kitap okuman seni baya ileri atarmatematiğe aktif matematikten mi başlayayım yoksa kaldığım yerden devam mi edeyim