Neler Yeni

TYT Hakkında Yardım

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben bu sene 10.sınıfa geçmiş bulunmaktayım. Lakin sizin yardımınıza ihtiyacım var. 9.sınıfta hem yaşadığım hastalıklar ve aksaklıklar, hem de Covid-19 sebebi ile okulların kapatılması yüzünden 9.sınıf konularını hiç anlayamadım. Ben de buna müteakip 9.sınıf konularını tekrar etmek istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Bu arada günlük 10 saate ders çalışabilirim ama okul açılınca bu süre 7 saate düşecek o yüzden tavsiyelerinizi ona göre verirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
yardımcı olayım kardeşim bu sene güzel bir sıralama yaptım istersen sana program bile yaparım karşılıksız

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günlük 10 saat ders çalışma düşüncesini kafandan silerek başla.
Düzenli 4 ile 6 saat yeter de artar
Cerrahpaşa Tıp İngilizce istiyorum. Benim söylemek istediğim ben 9'u nasıl tekrar edebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yardımcı olayım kardeşim bu sene güzel bir sıralama yaptım istersen sana program bile yaparım karşılıksız
Eyvallah dostum kaçıncı sınıfsın.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben de 10. sınıfa geçtim, bana da yaparsan makbule geçer hocam :D

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ben de 10. sınıfa geçtim, bana da yaparsan makbule geçer hocam :D
hepiniz özele gelin agalar grubun ineğiyim :D

Cerrahpaşa Tıp İngilizce istiyorum. Benim söylemek istediğim ben 9'u nasıl tekrar edebilirim.

Eyvallah dostum kaçıncı sınıfsın.
mezunum kardeşim tıp kazandım

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
hepiniz özele gelin agalar grubun ineğiyim :D

mezunum kardeşim tıp kazandım
Hocam biraz özel olabilir bu ama merakımdan soruyorum, hangi liseden mezunsunuz?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

ahenk'

80+ Silver
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben bu sene 10.sınıfa geçmiş bulunmaktayım. Lakin sizin yardımınıza ihtiyacım var. 9.sınıfta hem yaşadığım hastalıklar ve aksaklıklar, hem de Covid-19 sebebi ile okulların kapatılması yüzünden 9.sınıf konularını hiç anlayamadım. Ben de buna müteakip 9.sınıf konularını tekrar etmek istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Bu arada günlük 10 saate ders çalışabilirim ama okul açılınca bu süre 7 saate düşecek o yüzden tavsiyelerinizi ona göre verirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Önce günlük 10 saat kavramını yok et kankam. Sonra da konu konu ilerle. Aktif matematik önerebilir mat için

Top Bottom