MdlTTesla
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 455
- İsim
- Muhammed Altın
arkadaşlar temelim aşırı kötü değil ama sizden birkaç öneri almak istiyorum eğer yardımcı olursanız.
1)problemlerde klasik belli başlı soruları yapıyorum çubuk,masa,kitap sayfası,km sorularını vs.
seviyem bu yönde internet baya araştırma yaptım herkes acil ve apotemi çözülmeli dedi.
şimdi apotemi çok zormuş benim seviyem ise orta apotemi çözebilmem için ne yapmalıyım?
çap kitabım bitince direkt acil veya apotemi alıyım?
yani ben nasıl şu apotemi çözebilen 5k hedefleyen insan seviyesine gelirim?
2)hayatımda hiç paragraf çözmedim sayılır çok nadir çözdüm.
direkt herkesin başladığı hız ve renk'in paragraft kitabından başlamadım,gittim limit kronometre aldım çünkü zor olsun 1 tane olsun öz olsun başımı ağrıtsın ama öğreniyim dedim.
yanlış mı yapmışım?
birde paragraft nasıl çözülür ?
başka kitap almama gerek var mı?
3)zaman yönetimi yapamıyorum. kendime kamp ayarladım.
mesala şu gün dilbilgisi sıfatlar 100 soru çözülecek diye + 75 problem(çap,345,orjinal vs. basit yayınlar) ama bakıyorum bu iki hedefim 9 saate anca bitiyor?
oysaki çözebiliyorum acaba nereden vaktim gidiyor?
zamanımı nasıl ayarlarım?
4)bir konuyu bitirip başka konuya geçmek için en az kaç soru çözülmeli(dilbilgisi,geo,problem için (problem diyorum ama listeme yazmışım sayı problemleri 2. hafta diye yani maksat o konuyu okuldaymış gibi işlemek. oysa zaten günlük yapılması gerek.
biliyorum neden fen ve mat yok diyorsunuz fakat onun başka bir liste oluşturdum.
3 ay için.
5)70-90k sıralama yapmak zor mudur?
6)geometri çalışmak için şöyle düşündüm;
geometri eis föylerini çözecek kadar var diyelim.
şimdi acil+birey b+kenan kara yeterli olur mu ?
7)fizik için Nihat bilgin fasikülleri nasıldır 9 fasiküllük serisi vardı onu alsam?
8)Sırf ayt kasarak yukarıda yazdığım sıralama yapılır mı ?
yani tyt leş olup ayt iyi (orta 50-60) yaparak.
9)matematik adına okyanus,ant mat,şenol hoca çözmüş biri
sonraki kitapları sırasıyla 345-acil-endemik olabilir mi ?
yoksa daha başka şey mi kullanıyım?
cevap verip yardımcı olursanız çok makbule geçersiniz teşekkürler iyi günler.
aklıma takılan bir şey oldukça editlerim.
1)problemlerde klasik belli başlı soruları yapıyorum çubuk,masa,kitap sayfası,km sorularını vs.
seviyem bu yönde internet baya araştırma yaptım herkes acil ve apotemi çözülmeli dedi.
şimdi apotemi çok zormuş benim seviyem ise orta apotemi çözebilmem için ne yapmalıyım?
çap kitabım bitince direkt acil veya apotemi alıyım?
yani ben nasıl şu apotemi çözebilen 5k hedefleyen insan seviyesine gelirim?
2)hayatımda hiç paragraf çözmedim sayılır çok nadir çözdüm.
direkt herkesin başladığı hız ve renk'in paragraft kitabından başlamadım,gittim limit kronometre aldım çünkü zor olsun 1 tane olsun öz olsun başımı ağrıtsın ama öğreniyim dedim.
yanlış mı yapmışım?
birde paragraft nasıl çözülür ?
başka kitap almama gerek var mı?
3)zaman yönetimi yapamıyorum. kendime kamp ayarladım.
mesala şu gün dilbilgisi sıfatlar 100 soru çözülecek diye + 75 problem(çap,345,orjinal vs. basit yayınlar) ama bakıyorum bu iki hedefim 9 saate anca bitiyor?
oysaki çözebiliyorum acaba nereden vaktim gidiyor?
zamanımı nasıl ayarlarım?
4)bir konuyu bitirip başka konuya geçmek için en az kaç soru çözülmeli(dilbilgisi,geo,problem için (problem diyorum ama listeme yazmışım sayı problemleri 2. hafta diye yani maksat o konuyu okuldaymış gibi işlemek. oysa zaten günlük yapılması gerek.
biliyorum neden fen ve mat yok diyorsunuz fakat onun başka bir liste oluşturdum.
3 ay için.
5)70-90k sıralama yapmak zor mudur?
6)geometri çalışmak için şöyle düşündüm;
geometri eis föylerini çözecek kadar var diyelim.
şimdi acil+birey b+kenan kara yeterli olur mu ?
7)fizik için Nihat bilgin fasikülleri nasıldır 9 fasiküllük serisi vardı onu alsam?
8)Sırf ayt kasarak yukarıda yazdığım sıralama yapılır mı ?
yani tyt leş olup ayt iyi (orta 50-60) yaparak.
9)matematik adına okyanus,ant mat,şenol hoca çözmüş biri
sonraki kitapları sırasıyla 345-acil-endemik olabilir mi ?
yoksa daha başka şey mi kullanıyım?
cevap verip yardımcı olursanız çok makbule geçersiniz teşekkürler iyi günler.
aklıma takılan bir şey oldukça editlerim.