Neler Yeni

Tyt kaç ayda biter??

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
10. sınıfım sayısal seçeceğim sizce geç kalmış mıyım?

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Fen hariç aslında çalışman gereken pek de bir şey yok tytde, şahsen ben sadece fen ve dilbilgisi baktım ara sıra problem çözdüm, iyi gidiyor şuan yani sana bağlı 1 ayda da halledebilirsin. Eğer hiç coğrafya bilmiyorsan biraz bakabilirsin sosyal onun dışnıda bakma bence

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sizce tyt sıfırdan başlasam kaç ayda biter?
Dostum "Tyt konuları" 3-4 ayda biter ama "tyt" bitmez. Her zaman geri dönüp bakman lazım. Deneme çözdükçe yanlışlarına bakıp konu tekrarı yapman lazım.

venkonke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Zafer Aydın
Sizce tyt sıfırdan başlasam kaç ayda biter?
Dostum sana tavsiyem bir yazda tytyi bitirip ondan sonra ful deneme ve ayt odaklı ilerlememen. Deneme çok çözersen iyi çalıştığın tyt konularını da unutmamış olursun.

Tyİlker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
İlker Koca
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri, İç Donanımlar ve Konsollar
Bana kalırsa TYT ne kadar sürede biter sorusu cevaplanabilecek bir soru değil. Ben de aynı soruları kafamda düşünmüştüm fakat konu anlatımlarını bitirmek kişiden kişiye göre değişecektir, ondan da önemlisi TYT nin bitmesi de ancak konu anlatımı olarak söz konusu olablir çünkü her daim sorusunu çözmelisin soru çeşidi bitmiyor, sürekli farklı soru görüyorsun. Yani işin özü, konulardan söz ediyorsan kendini bir kaç günlüğüne deneyerek ne kadar çalışabildiğine bakaraktan ona göre bir program hazırlayabilir ve ne kadar sürede bitirebilceğine kendin de az çok bir şeyler söyleyebilirsin ama belirttiğim gibi de konular bitse de sorularını çözmeye ve tekrar etmeyi bırakmamalısın.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Strese girersen 10 yıl çalışsan da biteremezsin kendini kasma hayatın bir sonu gelmicek diye düşünerek çalışarak 3.5 5 ay arasında bitirirsin fakat tekrar yapmayı unutma yoksa sen 3 ay da çalışsan konuları unutursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,180
Üyeler
165,136
Son üye
beyoglu00
Top Bottom