Neler Yeni

TYT kimya konu anlatımlı kitap önerisi

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar aranızda hiç konu anlatımlı tyt kimya kullanan varmı? ben pek not tutamıyorum konu anlatımlı kitap üzerinden işaretlemek daha faydalı oluyo benim için eğer aranızda konu anlatımlı tyt kimya kulanan varsa kitap önerisinde bulunurmusunuz rica etsem. soru bankam var bana sadece güzel konu anlatımlı kitap lazım

Arkadaşlar aranızda hiç konu anlatımlı tyt kimya kullanan varmı? ben pek not tutamıyorum konu anlatımlı kitap üzerinden işaretlemek daha faydalı oluyo benim için eğer aranızda konu anlatımlı tyt kimya kulanan varsa kitap önerisinde bulunurmusunuz rica etsem. soru bankam var bana sadece güzel konu anlatımlı kitap lazım
Valla ben aydın kullandım konu anlatımlı değil konuyu özet geçiyor önemli yerleri

Açı yayınlarının çap fasikülleri vardı belki tyt için olanlardan olabilir

Konu anlatımlı kimya kitabı hmm.
Video izleyip kısa notlar alacaksan Benim Hocam Görkem Şahin iyi kitabı ise bence yeterli değildi.
Bana AYT ve TYT kimyayı öğreten kişi Bizim Hocalar kanalıydı ve 2 ayda AYT kimyada 7 net yapmamı sağladılar.
Kitapları var mı bilmiyorum ama her videonın altında PDF mevcut.
Yazarak çalışmayı bende sevmem ama kimyada organik ve gazlar hariç notlarım 2-3 sayfayı geçmiyordu. Soru örneklerini yazıp altına not tutsan bile yeter.

Valla ben aydın kullandım konu anlatımlı değil konuyu özet geçiyor önemli yerleri
aydını bende kullanmıştım 11. sınıfta hoca aldırmıştı, aydın çok iyi de bana konu anlatımı lazım sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu anlatımlı kimya kitabı hmm.
Video izleyip kısa notlar alacaksan Benim Hocam Görkem Şahin iyi kitabı ise bence yeterli değildi.
Bana AYT ve TYT kimyayı öğreten kişi Bizim Hocalar kanalıydı ve 2 ayda AYT kimyada 7 net yapmamı sağladılar.
Kitapları var mı bilmiyorum ama her videonın altında PDF mevcut.
Yazarak çalışmayı bende sevmem ama kimyada organik ve gazlar hariç notlarım 2-3 sayfayı geçmiyordu. Soru örneklerini yazıp altına not tutsan bile yeter.
teşekkürler. ben şu an görkem şahinden çalışıyorum ufak notlar alıyorum ama çokta yeterli gelmiyo. konu anlatım kitabı olsa önemli yerleri çizip çalışmam daha iyi olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,414
Üyeler
173,187
Son üye
okeanos5858
Geri