Açıkçası matematik altyapım yok problemleri kasmayı düşünüyorum saol bu arada. Sosyal kısmı için öneri nedir? Birde bahsettiğin yerde sadece soru bankası gördüm ben konu anlatımlı arıyorum.Matematik için 3-4-5
Tyt Türkçe için hiz ve renk
Bunlar başlangıç için ideal kitaplar
matematik altyapın yok sosyal soruyosun.Otur var gücünle matematik türkçe çalış sosyalin 10 sorusu yorum zaten.
Eyvlh saolun. Sadece TYT giricem zaten var gücümle çalışmalık durum yok onu belirttim arkadaşlar. Spor yönetimi vs gidicem yedek astsubay'lık için sadece. Bir şey kovalamıyorum yani. Bildiğiniz sosyal kitabı varsa siz söyleyin. Yıllardır test kitabı görmedim güncel değilim o konuda.Konu anlatımlı kitaplardan faydalı değil kolay kaynak alıp YouTubedan izlemenizi tavsiye ederim
Apotemi sosyal konu özeti kitabı var iyi diyen var kötü diyende var kullanmadım için yorum yepamayacağım alıp almamak size kalmışEyvlh saolun. Sadece TYT giricem zaten var gücümle çalışmalık durum yok onu belirttim arkadaşlar. Spor yönetimi vs gidicem yedek astsubay'lık için sadece. Bir şey kovalamıyorum yani. Bildiğiniz sosyal kitabı varsa siz söyleyin. Yıllardır test kitabı görmedim güncel değilim o konuda.
bende fen özeti var bir kez açıp bakmadımApotemi sosyal konu özeti kitabı var iyi diyen var kötü diyende var kullanmadım için yorum yepamayacağım alıp almamak size kalmış
Apotemi sosyal konu özeti kitabı var iyi diyen var kötü diyende var kullanmadım için yorum yepamayacağım alıp almamak size kalmış
Ortaklaşa bir şey önerin gençlerbende fen özeti var bir kez açıp bakmadım
Fen özeti güzel diyen nadir duydum bende sosyali varda okuyacağım bir arabende fen özeti var bir kez açıp bakmadım
kimya için miray3. kez gireceğim çok yüksek bölüm hedefim yok. Tüm derslerde olur ayrı ayrı kitaplarda olur fark etmez. Güzel anlatımlı test kitabı bilen var mıdır?
kimya için miray
bioloji için miray
fizik için 3 4 5
matematik 3 4 5 ekstra problem kasıcam demişsin bilgi sarmal problem al
sosyal için ekstra bir şey çözmene gerke yok branş denemesi alıp çözersen çok rahat 15 lere çıkarsın
türkçe için dil bilgisi bilgi sarmal paragraf için 3 4 5 25 tane denemesi var bunları alabilirsin
Gençler bende dil bilgisi hiç yok. Geçen yıl 23 doğru yaptım Türkçe'den ama dil bilgisi ile pek alakam olmadığı için en az 10 sorum gitti ordan. Onun için dil bilgisine yoğunlaşmak istiyorum. Dediğiniz gibi zaten Türkçe çoğunluk paragraf olduğu için deneme çöze çöze ilerlersin ancak ama dil bilgisi için bi konu anlatımlı güzel kitap yok mudur? Sosyal de 10 üstü bu arada doğru sayısı. 3 senedir alakam olmadığı için daha çok giriş seviye bir şey önerseniz iyi olur. Saolun zaman ayırdığınız için. Birde Polis ol diye test kitapları var konu anlatımlı. Polislerin olacak arkadaşların fazla puana ihtiyacı olmadığı giriş seviye sanırım. O iyi midir??Fen özeti güzel diyen nadir duydum bende sosyali varda okuyacağım bir ara
kankam dil bilgisi için konu anlatımlı bir kitap almana inan gerek yok youtubede kamplar var 10 günlük max ordan öğrenip çok rahat yaparsın dil bilgisini inan banaGençler bende dil bilgisi hiç yok. Geçen yıl 23 doğru yaptım Türkçe'den ama dil bilgisi ile pek alakam olmadığı için en az 10 sorum gitti ordan. Onun için dil bilgisine yoğunlaşmak istiyorum. Dediğiniz gibi zaten Türkçe çoğunluk paragraf olduğu için deneme çöze çöze ilerlersin ancak ama dil bilgisi için bi konu anlatımlı güzel kitap yok mudur? Sosyal de 10 üstü bu arada doğru sayısı. 3 senedir alakam olmadığı için daha çok giriş seviye bir şey önerseniz iyi olur. Saolun zaman ayırdığınız için. Birde Polis ol diye test kitapları var konu anlatımlı. Polislerin olacak arkadaşların fazla puana ihtiyacı olmadığı giriş seviye sanırım. O iyi midir??