Neler Yeni

TYT konu anlatımlı test kitabı önerisi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
3. kez gireceğim çok yüksek bölüm hedefim yok. Tüm derslerde olur ayrı ayrı kitaplarda olur fark etmez. Güzel anlatımlı test kitabı bilen var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Emin topuz
Matematik için 3-4-5
Tyt Türkçe için hiz ve renk
Bunlar başlangıç için ideal kitaplar

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Matematik için 3-4-5
Tyt Türkçe için hiz ve renk
Bunlar başlangıç için ideal kitaplar
Açıkçası matematik altyapım yok problemleri kasmayı düşünüyorum saol bu arada. Sosyal kısmı için öneri nedir? Birde bahsettiğin yerde sadece soru bankası gördüm ben konu anlatımlı arıyorum.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
matematik altyapın yok sosyal soruyosun.Otur var gücünle matematik türkçe çalış sosyalin 10 sorusu yorum zaten.

Rulep

80+ Gold
Konu anlatımlı kitaplardan faydalı değil kolay kaynak alıp YouTubedan izlemenizi tavsiye ederim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
matematik altyapın yok sosyal soruyosun.Otur var gücünle matematik türkçe çalış sosyalin 10 sorusu yorum zaten.
Konu anlatımlı kitaplardan faydalı değil kolay kaynak alıp YouTubedan izlemenizi tavsiye ederim
Eyvlh saolun. Sadece TYT giricem zaten var gücümle çalışmalık durum yok onu belirttim arkadaşlar. Spor yönetimi vs gidicem yedek astsubay'lık için sadece. Bir şey kovalamıyorum yani. Bildiğiniz sosyal kitabı varsa siz söyleyin. Yıllardır test kitabı görmedim güncel değilim o konuda.

Rulep

80+ Gold
Eyvlh saolun. Sadece TYT giricem zaten var gücümle çalışmalık durum yok onu belirttim arkadaşlar. Spor yönetimi vs gidicem yedek astsubay'lık için sadece. Bir şey kovalamıyorum yani. Bildiğiniz sosyal kitabı varsa siz söyleyin. Yıllardır test kitabı görmedim güncel değilim o konuda.
Apotemi sosyal konu özeti kitabı var iyi diyen var kötü diyende var kullanmadım için yorum yepamayacağım alıp almamak size kalmış

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
Apotemi sosyal konu özeti kitabı var iyi diyen var kötü diyende var kullanmadım için yorum yepamayacağım alıp almamak size kalmış
bende fen özeti var bir kez açıp bakmadım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe

Rulep

80+ Gold

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
3. kez gireceğim çok yüksek bölüm hedefim yok. Tüm derslerde olur ayrı ayrı kitaplarda olur fark etmez. Güzel anlatımlı test kitabı bilen var mıdır?
kimya için miray
bioloji için miray
fizik için 3 4 5
matematik 3 4 5 ekstra problem kasıcam demişsin bilgi sarmal problem al
sosyal için ekstra bir şey çözmene gerke yok branş denemesi alıp çözersen çok rahat 15 lere çıkarsın
türkçe için dil bilgisi bilgi sarmal paragraf için 3 4 5 25 tane denemesi var bunları alabilirsin

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
kimya için miray
bioloji için miray
fizik için 3 4 5
matematik 3 4 5 ekstra problem kasıcam demişsin bilgi sarmal problem al
sosyal için ekstra bir şey çözmene gerke yok branş denemesi alıp çözersen çok rahat 15 lere çıkarsın
türkçe için dil bilgisi bilgi sarmal paragraf için 3 4 5 25 tane denemesi var bunları alabilirsin
Fen özeti güzel diyen nadir duydum bende sosyali varda okuyacağım bir ara
Gençler bende dil bilgisi hiç yok. Geçen yıl 23 doğru yaptım Türkçe'den ama dil bilgisi ile pek alakam olmadığı için en az 10 sorum gitti ordan. Onun için dil bilgisine yoğunlaşmak istiyorum. Dediğiniz gibi zaten Türkçe çoğunluk paragraf olduğu için deneme çöze çöze ilerlersin ancak ama dil bilgisi için bi konu anlatımlı güzel kitap yok mudur? Sosyal de 10 üstü bu arada doğru sayısı. 3 senedir alakam olmadığı için daha çok giriş seviye bir şey önerseniz iyi olur. Saolun zaman ayırdığınız için. Birde Polis ol diye test kitapları var konu anlatımlı. Polislerin olacak arkadaşların fazla puana ihtiyacı olmadığı giriş seviye sanırım. O iyi midir??

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Gençler bende dil bilgisi hiç yok. Geçen yıl 23 doğru yaptım Türkçe'den ama dil bilgisi ile pek alakam olmadığı için en az 10 sorum gitti ordan. Onun için dil bilgisine yoğunlaşmak istiyorum. Dediğiniz gibi zaten Türkçe çoğunluk paragraf olduğu için deneme çöze çöze ilerlersin ancak ama dil bilgisi için bi konu anlatımlı güzel kitap yok mudur? Sosyal de 10 üstü bu arada doğru sayısı. 3 senedir alakam olmadığı için daha çok giriş seviye bir şey önerseniz iyi olur. Saolun zaman ayırdığınız için. Birde Polis ol diye test kitapları var konu anlatımlı. Polislerin olacak arkadaşların fazla puana ihtiyacı olmadığı giriş seviye sanırım. O iyi midir??
kankam dil bilgisi için konu anlatımlı bir kitap almana inan gerek yok youtubede kamplar var 10 günlük max ordan öğrenip çok rahat yaparsın dil bilgisini inan bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom