TYT Matematik 3 saatlik çalışmayla kaç ayda biter?

Reaksiyon skoru
0
2025 yks öğrencisiyim. Şu an aileme yardımcı olmak için işte çalışıyorum. Tyt matematiği sonuç yayınlarının fasikülleriyle videodan konu anlatım izlemeyerek Haziran sonu Temmuz başı gibi bitirebilir miyim? Temelim az buçuk var fakat ben işi sağlama alıp önceden tyt matematiği bitirip yeni sezonda YouTube'daki hocalarla entegreli gitmek istiyorum

tyt matematik oldu bitti halledeyimlik bir şey değil konularını halledersin ama soru çözmen lazım cok fazla

tyt matematik oldu bitti halledeyimlik bir şey değil konularını halledersin ama soru çözmen lazım cok fazla
Tyt matematiğin ayt gibi olmadığının farkındayım. Netleri uçurmak çözdüğün denemeyle orantılı gidiyor. Burada maksadım konuları iyice öğrenip sonrasında full odak denemelere abanmak. Yoksa tyt biten bir şey değil bunu bilerek hazırlanıyorum bu sınava

Tyt matematiğin ayt gibi olmadığının farkındayım. Netleri uçurmak çözdüğün denemeyle orantılı gidiyor. Burada maksadım konuları iyice öğrenip sonrasında full odak denemelere abanmak. Yoksa tyt biten bir şey değil bunu bilerek hazırlanıyorum bu sınava
direktmen denemelere geçiş yapmak mantıklı değil bence bir kaç test kitabindan sonra geçilmeli

direktmen denemelere geçiş yapmak mantıklı değil bence bir kaç test kitabindan sonra geçilmeli
İllaki hocalarla entegreli giderken çözeceğim öncesinde genel olarak kendimi 3d - apotemi seviyelerine atabilecek kıvama getirirsem fulleme ya da 30 üstü net yapma ihtimalimi arttırmak istiyorum kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,640
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri