TYT Matematik Kitap Önerisi

Ben de şu anda 5 net yapıyorum abi BRY B Geometri kullanıyorum.

Ben öyle anladım :D
Birey b geo çözüyordum vaktinde
5 ner yaparken
Soruların %60'ı boş kalıyordu
Oturdum 6 haftada analitik dışında tüm geoyu bitirdim anca onu çözebilir hale geldim.

Karekök sıfıra başla 5 haftada bitir. Çok çalış.
Sonra 345e geç.
Hocam daha soru soracağım size ama önce şunu sorayım:

Ben de şu kitap var.
10349638516786.jpg

Bu karekök 0sın yerini tutmaz mı?

Birey b geo çözüyordum vaktinde
5 ner yaparken
Soruların %60'ı boş kalıyordu
Oturdum 6 haftada analitik dışında tüm geoyu bitirdim anca onu çözebilir hale geldim.
Bakıcaz abi artık. :D
Son denemede çıkardık 5 neti

Temelim yok. Aktif Matematik kitabını çözdüm ( Antrenmanlarla mat gibi bir şey) Yani temeli ilk onla atıyorum sonra güçlendireceğim.

Şimdi nasıl kaynak ya da kaynaklar alayım?

Rehber Matematik 49 Günde TYT kamp videolarını izliyorum. Onun kitabını alayım mı?
Al derseniz onun kitabının yanına hangi kaynağı önerirsiniz?
Rehber Matematik'i alırsam yanına bir tane daha mı başlangıç yoksa orta bir kitap mı alayım? 345 ya da Bilgi Sarmal çok mu zor?
345 iyidir güzel sorular var.onun dışında rasyonel yayınlarınınkini de alabilirsin.

Hocam bende 9.sınıf kaynakları arıyorum fakat konu açtığımda karmaşık şekilde önerdikleri için ben pek bir şey anlamadım. Bana 9.sınıf kaynak için yardımcı olurmusunuz ?

Hocam bende 9.sınıf kaynakları arıyorum fakat konu açtığımda karmaşık şekilde önerdikleri için ben pek bir şey anlamadım. Bana 9.sınıf kaynak için yardımcı olurmusunuz ?
Kendime hayrım yok bana mı soruyorsun? :D

ÇAP fasikülleri alabilirsin. Konuyu öğrendikten sonra oradan bilgi sarmalına atlayabilirsin.

Bu ikisi bile o yıl sana yeter. Yetmez diyorsan zorluklara göre böyle gidiyor yanlış bilmiyorsam:

345
Bilgi Sarmal
Acil/Orijinal
Apotemi

FKB'de Palme alabilirsin. Öyle kasmana gerek yok.

bir sürü yayın var fizik için 40 seans fizik al mat için çap alabilirsin ben ilk sonuç sonra karekök çözmüştüm şuan 11 im şimdide sonuç çözüyorum sonra karekök çözücem kimya ve biyoloji için kitapçıları gez kolay orta seviye öneri iste ne önerecekler bakalım şuan öneremiyorum aklımda gelmedi

ÇAP fasikülleri alabilirsin. Konuyu öğrendikten sonra oradan bilgi sarmalına atlayabilirsin.

Bu ikisi bile o yıl sana yeter. Yetmez diyorsan zorluklara göre böyle gidiyor yanlış bilmiyorsam:

345
Bilgi Sarmal
Acil/Orijinal
Apotemi

Teşekkür ederim. Çap fasikül alıp konuyu öğrenip bilgisarmalına atlasam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

345
Bilgi Sarmal
Acil/Orijinal
Apotemi

Kimya aydın almayı düşünüyorum , biyoloji biyotek , fizik palme.

Tarih palme , coğrafya limit

Paragraf : arı paragrafın ritmi ösym.

Teşekkür ederim. Çap fasikül alıp konuyu öğrenip bilgisarmalına atlasam ?

Kimya aydın almayı düşünüyorum , biyoloji biyotek , fizik palme.

Tarih palme , coğrafya limit

Paragraf : arı paragrafın ritmi ösym.
fkb için söylediğiniz yayınlar bir tık zor yayınlar olabilir emin değilim diğerleri güzel

Çap fasikülleri bu mu hocam ?

345
Bilgi Sarmal
Acil/Orijinal
Apotemi

Çap fasikülleri bu mu hocam ?

fkb için söylediğiniz yayınlar bir tık zor yayınlar olabilir emin değilim diğerleri güzel
FKB için ne önerirsiniz ? FKB de iyi olduğumu düşündüğüm için orta kaynak çözsem olur diye düşünüyorum.

Hocam ben denemelerde yüksek sıralama , lise ortalamasını yüksek tutmak istiyorum bu denli kaynaklar yeter mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri