Çok sağolasın ,ubısoft sitesine girmeme rağmen beleş oyunu bulamamıştım sağolasın.Ubisoft bugün Trials Rising adında bir motor oyununu ücretsiz sundu. Ubisoft's Happy Holidays yazarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunun güncel fiyatı Steam üzerinde 89 TL
Güncelleme: Linki bulamayanlar için https://register.ubisoft.com/happyholidays2020-day4/tr-TR
La olum saat kaçta vericekler uyudum uyandım heyecanla oturdum.Dying Light diyorlar ama belli değil. Umarım iyi şeyler verir. Ghost Recon Breakpoint <3
Ne demek rica ederimmm.Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
Evet arkadaş söyleyince ben de farkettim etkinlik bitti hatası veriyordu.Çok sağolasın ,ubısoft sitesine girmeme rağmen beleş oyunu bulamamıştım sağolasın.
7 de veriyorlar kral SakinLa olum saat kaçta vericekler uyudum uyandım heyecanla oturdum.
Havalar bu ara hzılı kararıyor ya.7 de veriyorlar kral Sakin
bide gelip cs 1.6 verip kapağı suratımıza vuruyolarLa olum saat kaçta vericekler uyudum uyandım heyecanla oturdum.
Beleş verdiğine dua et adamlar 500tl lik oyunu niye beleş versinler?bence valhala vermsi gerekiyor
BruhhhPC ne virüs bulaşmasın bu kadar kan emici firmanın böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum
Valla oyun moyun demem alırım.bide gelip cs 1.6 verip kapağı suratımıza vuruyolar
aga übisoft güvenlidir o bir site torrentmi indiriyn dsahdasıghdBruhhh