Neler Yeni

Uçak mühendisliği okunur mu?

Batuhank87

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Batuhan koruç
Bu sene Erciyes üniversitesi uçak mühendisliği yazmayı düşünüyorum ilerisi için önü açık olarak gözüküyor yaptığım araştırma sonuçlarına göre birde sizin fikrinizi almak istedim

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,516
İsim
Oğuz Oğuz
Bu sene Erciyes üniversitesi uçak mühendisliği yazmayı düşünüyorum ilerisi için önü açık olarak gözüküyor yaptığım araştırma sonuçlarına göre birde sizin fikrinizi almak istedim
Okunamiyor.

Sametee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Ne yaptınız? Tercih hangi yönde oldu? Ve gittiğiniz bölümden memnun musunuz? Lütfen geri dönüş yap ustam fikrini almak isterim.

Reves9

80+
Ne yaptınız? Tercih hangi yönde oldu? Ve gittiğiniz bölümden memnun musunuz? Lütfen geri dönüş yap ustam fikrini almak isterim.
Sizde sanırım bu eşiktesiniz, bu bölüm şu an için İTÜ dışında bir üniversitede okunmaz. İTÜ dışındaki mühendislerin çoğunluğu iş bulamıyor. İTÜ'de okuyacaksanız ve uçaklara ilginiz varsa, hayatınızda yapacağınız en iyi tercih olabilir.
İTÜ'de gelmiyorsa ve okumak istiyorsanız gene sizin kararınız, ileride ne olur kimse bilemez. Belki piyasa açılır ve tüm mezunlar birer birer iş bulmaya başlar.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,516
İsim
Oğuz Oğuz

Reves9

80+
Yani hocam kitap açmadan kazanılmadığını anladım fdadaddafdafda
Hocam öyle maalesef fakat işin iyi tarafından bakmak gerek. Şu anda sosyal medyada benim karşıma "işsiz uçak mühendisi" diye video serisi yapan kişiler geliyor, onlardan biri olmaktan iyidir.

Top Bottom