Uçak Teknolojisi vs İngilizce İktisat

waltzz

80+
Reaksiyon skoru
2
EA sıralamam 115 bin, TYT sıralamam ise 180 bin geliyor 2024 sıralamasına göre. Diğer forum sitelerinden de okuduğum kadarıyla İİBF fakültelerinin çoğu işsizlik kapısıymış. Bu yüzden 4 yıllık saçma bir bölüm okuyup vakit kaybedeceğime güzel 2 yıllık bölüm okuyup hemen iş hayatına atılmak daha mantıklı geliyor. Bu nedenle uçak teknolojisi bölümü çok kafama yattı fakat asıl kafamı kurcalayan şey İngilizce iktisat ya da işletme okumak. Çevremdekilerin çoğu eğer İngilizce iktisat ya da işletme okursan direk iş bulursun diyor. Benimde kafam karıştı. Sizlere sorayım dedim. Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

Ek olarak üniversiteyi Eskişehir'de okuyacağım.

Uçak teknolojisi mekanik bölümünde okuyorum, sorun varsa alayım.

zıttırı pıt üniversitesinde ingilizce işletme iktisat okumanın türkçe okumaktan bir avantajı yok. iibf'de önemli olan üniversitenin ismidir. uçak teknolojisi daha iyi olabilir

zıttırı pıt üniversitesinde ingilizce işletme iktisat okumanın türkçe okumaktan bir avantajı yok. iibf'de önemli olan üniversitenin ismidir. uçak teknolojisi daha iyi olabilir
Anadolu Üniversitesi İngilizce İktisat geliyor hocam. Açıkcası bilemedim. Kaliteli bir üni gibi geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Hocam benim okul biraz farklı.
Diğer üniversiteler adına konuşayım, bu ara bu bölümü çok okuyan var. Benim arkadaşım tai de staj yapıyor. %70 de işe alım oranı var. Yeni başlayan maaşı 40-45 civarında diye biliyorum.

Hocam benim okul biraz farklı.
Diğer üniversiteler adına konuşayım, bu ara bu bölümü çok okuyan var. Benim arkadaşım tai de staj yapıyor. %70 de işe alım oranı var. Yeni başlayan maaşı 40-45 civarında diye biliyorum.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi geliyor hocam. 230 bin ile kapatmış sizce okunur mu?, Birde yurt dışı çalışma imkanı var mı?

Son düzenleme:
Geri