LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
uygun fiyatlı sağlam bişi arıyorsan gipta proton öneririm uzun zamandır kulanıyorum 6.sınıftan beri la kalem benle yaşlandı .dBöyle bir konu açacağımı hiç düşünmemiştim ama çevremde ki tek düzgün kırtasiye kapandı yarım saat gezdim hiçbir yerde düzgün kalem yok
100-200 lira civarında sağlam bir uçlu kalem lazım 0.7 olmalı, yanına da güzel uç önerirseniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Shourd
Rotring tikkyBöyle bir konu açacağımı hiç düşünmemiştim ama çevremde ki tek düzgün kırtasiye kapandı yarım saat gezdim hiçbir yerde düzgün kalem yok
100-200 lira civarında sağlam bir uçlu kalem lazım 0.7 olmalı, yanına da güzel uç önerirseniz sevinirim
@Shourd
Tikky dünyanın en çabuk bozulan kalemi. Apollo 2327 benimle 3 yılını dolduruyor tık yok. Hamde her gören kalemin güzelmiş ne bu vs diyor sadece metal yerlerde rengi biraz çıktı.
Rotring Tikky/Rapid
Uni Ball Kuru Toga
Rotring tikky
Rotring visumax nasıldır pekiTlg al.
Rotring, Faber Castell`in 0.7 uçları yumuşak oluyor çok iyi hissetiriyor şahsenBöyle bir konu açacağımı hiç düşünmemiştim ama çevremde ki tek düzgün kırtasiye kapandı yarım saat gezdim hiçbir yerde düzgün kalem yok
@Shourd
Hocam şu üstteki ayar kısmı cidden bir işe yarıyor mu yoksa sırf pazarlama taktiği mi? Bir de en uç kısmı öyle kalem kullanmadım hiç acaba rahatsız eder miKullanıyorum baya kaliteli kalem full metal.
SCRİKKS GRAPHX
Rahatsız etmiyor. Yukarı süs canım ucu değişmeden nasıl değişsin sertliğiHocam şu üstteki ayar kısmı cidden bir işe yarıyor mu yoksa sırf pazarlama taktiği mi? Bir de en uç kısmı öyle kalem kullanmadım hiç acaba rahatsız eder mi