LoserIl 80+ Gold Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 5,052 En İyi Cevap 1 6 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 Tearz yazmış: Normal. Bende de oluyor o. Devamı için tıklayın... Aynı model dimi SCRİKKS GRAPHX Bana garip geldi ama eğer normali böyleyse sorun yok
Tearz yazmış: Normal. Bende de oluyor o. Devamı için tıklayın... Aynı model dimi SCRİKKS GRAPHX Bana garip geldi ama eğer normali böyleyse sorun yok
HacıSOFU 80+ Titanium Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 20,923 Dahası Reaksiyon skoru 10,352 İsim Hacı 6 Kasım 2024 #28 LoserIl yazmış: Arkadaki tuş oynaması normal mi? Sen de var mı Kutudaki kırık çok bir şey değilde tuş oynamasından emin olamadım Devamı için tıklayın... Evet var oynama
LoserIl yazmış: Arkadaki tuş oynaması normal mi? Sen de var mı Kutudaki kırık çok bir şey değilde tuş oynamasından emin olamadım Devamı için tıklayın... Evet var oynama
Tearz 80+ Silver Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 2,553 En İyi Cevap 1 6 Kasım 2024 #29 LoserIl yazmış: Aynı model dimi SCRİKKS GRAPHX Bana garip geldi ama eğer normali böyleyse sorun yok Devamı için tıklayın... Hep Graph-X hem Matri-X modelinde üst kısmında oynama var. Senin kaleminle alakalı bir durum değil. Hepsinde var.
LoserIl yazmış: Aynı model dimi SCRİKKS GRAPHX Bana garip geldi ama eğer normali böyleyse sorun yok Devamı için tıklayın... Hep Graph-X hem Matri-X modelinde üst kısmında oynama var. Senin kaleminle alakalı bir durum değil. Hepsinde var.
LoserIl 80+ Gold Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 5,052 En İyi Cevap 1 6 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #30 HacıSOFU yazmış: Evet var oynama Devamı için tıklayın... Kalem çok iyi cidden ama garip hissettiriyor oynaması alışırım zamanla
HacıSOFU yazmış: Evet var oynama Devamı için tıklayın... Kalem çok iyi cidden ama garip hissettiriyor oynaması alışırım zamanla