Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ÜCRETSİZ 100 ₺ KAZANMAK 🔥🔥

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Neden uzadı acaba bizimkiler çok mu abandı bunlara : D
Olabilir. Alacağım coin çıkacak bekleye bekleye.
Borsada kimlik doğrulaması yapmak için verdiğin kimlik bilgilerinden dolayı.
Zaten kimlik bilgilerimize ulaşmak isteseler her türlü ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye basketbol Federasyonu'yla bile anlaşmışlar devletin kurumuyla ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

onaya ne zaman gönderdiniz hocam ?
Dün akşam 21'de.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yav arkadaş adam yapmış olmuş buradaki insanlara da aktarmış. Yapmayacaksanız boş yorum atmanızın gereği var mı? yok safsınız falan gerek yok bu tür muhabbetlere.
Boş yorum yapmadım, gerçekleri aktardım, benim yorumuma boş demen yanlış, memnun değilim aldığım cevaptan ama biliyorum mutlaka bana karşı çıkacaklar olacak, çünkü insanlar bazı kalıplara o kadar bağlılar ki bu kalıpları korumak için hakkı redediyorlar.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Boş yorum yapmadım, gerçekleri aktardım, benim yorumuma boş demen yanlış, memnun değilim aldığım cevaptan ama biliyorum mutlaka bana karşı çıkacaklar olacak, çünkü insanlar bazı kalıplara o kadar bağlılar ki bu kalıpları korumak için hakkı redediyorlar.
Ben size karşı bir şey söylemedim. Araştırıp güvenmek kişiye bağlı. Siz araştırmış ve güvenmemişsiniz. Ben araştırdım ve güvendim olay bu kadar 🙌

Snipez

80+
attığınız yorum gayet boş, fikir gösterirsin ama kimseye safsın demeye hakkın yok burada.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yav arkadaş adam yapmış olmuş buradaki insanlara da aktarmış. Yapmayacaksanız boş yorum atmanızın gereği var mı? yok safsınız falan gerek yok bu tür muhabbetlere.
O da kendi fikrini söylemiş hocam. Güvenmemek en doğal hakları.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ben size karşı bir şey söylemedim. Araştırıp güvenmek kişiye bağlı. Siz araştırmış ve güvenmemişsiniz. Ben araştırdım ve güvendim olay bu kadar 🙌
Ben bu cevabı sana vermedim zaten diğer arkadaşa verdim, yanlış anlaşılma olmasın.

Snipez

80+

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
attığınız yorum gayet boş, fikir gösterirsin ama kimseye safsın demeye hakkın yok burada.
Tartışmaya hiç gerek yok ki hocam o belki farklı düşünüyor ve bizim göremediğimizi gördüğünü düşünüyor. Kırmayalım gece gece birbirimizi ✨

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Niye bunu kabullenmek çok mu zor? Biri bi hata yapıyorsa gücenecek ya da alınacak diye uyarmayalım mı? Ayrıca ben birini yermeye mi çalıştım sence ? Amacım bu değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tartışmaya hiç gerek yok ki hocam o belki farklı düşünüyor ve bizim göremediğimizi gördüğünü düşünüyor. Kırmayalım gece gece birbirimizi ✨
Teşekkür ederim, tartışma seviyen örnek teşkil ediyor.

Snipez

80+
Uyarmak farklı bir şey, safsınız tarzında hakaret edermişçesine uyaramazsın. Benle bir samimiliğin yokken ne haddine bu kelimeyi kullanmak?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Uyarmak farklı bir şey, safsınız tarzında hakaret edermişçesine uyaramazsın. Benle bir samimiliğin yokken ne haddine bu kelimeyi kullanmak?
Hocam tartışmaya devam etmeyelim, konuya cevap yasağı yiyerek bitecek yoksa tartışma. Gerek yok.

Snipez

80+
Anlık olarak :
IMG_20211019_023635.jpg

Top Bottom