Neler Yeni

(Ücretsiz) 3 Kişiye Avatar yapıyorum!

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Nick FERRUM
Minecraft ile alakalı olsun ama karakter kafasi falan olmasın
Örnek olarak şu an ki pp ile nickimi birleştirip ortaya 'hawli' bir şey çıkartırsan efsane olur
Yaşımı söylemek istemem ama 23'ün altında

melih7221

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Melih
Alıntıyı görüntüle

( ÇEKİLİŞ İLE 3 ARKADAŞIMIZA YAPACAĞIM İLK 3 DİYE BİR ŞEY BELİRTMİYORUM HAKSIZ REKABET OLMAMASI ADINA )
( YARIN ÇEKİLİŞİ GERÇEKLEŞTİRİP AKŞAMINDA FALAN DA MUHTEMELEN TASARIMLARI SAHİPLERİNE TESLİM EDERİM :) )

Grafiker olarak hazır şu sıralar pandemi var iken ve işler durgunken elimi zayıflatmamak adına yorum atacak arkadaşlar arasından çekiliş yapıp 3 kişiye kendilerine özel her forumda her yerde kullanabilecekleri kaliteli avatar yapacağım :) Umarım böyle bir şey yasak değildir sonuçta ücretsiz yapıyorum.. Yapmanız gerekenler aşağıda belirtilmiştir!

Örnek Form;

Doldurulacak Form;
Nick; The Veronica (iki tane ismim var rica etsem bana çıkarsa VKD olarak düzelterek aynısını gönderir misiniz)
Ne ile alakalı olacağı; CS:GO oynuyorum.
Örnek; yok
Yaş; 15

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,398
İsim
Mert Metshi
Nick Metshi
Valorant ile alakalı olabilir
Örnek yok ama jett çok güzel
Yaş 15

Bergee

80+ Silver

Bergee

80+ Silver
Son 20 dakika arkadaşlar katılmak isteyenler varsa bu son 20 dakika sonunda çekilişi başlatacağım :)

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
İsim : Işık
Ne ile alakalı : Rock-Metal tarzında bir şeyler. Ama AC/DC ile alakalı olması daha iyi olur.
Örneğim yok.

Son düzenleme:

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Nick; Lev1
Ne ile alakalı olacağı; Oyun
Örnek; akatsuki gibi ama mor
Yaş;14

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Alıntıyı görüntüle

( ÇEKİLİŞ İLE 3 ARKADAŞIMIZA YAPACAĞIM İLK 3 DİYE BİR ŞEY BELİRTMİYORUM HAKSIZ REKABET OLMAMASI ADINA )
( YARIN ÇEKİLİŞİ GERÇEKLEŞTİRİP AKŞAMINDA FALAN DA MUHTEMELEN TASARIMLARI SAHİPLERİNE TESLİM EDERİM :) )

Grafiker olarak hazır şu sıralar pandemi var iken ve işler durgunken elimi zayıflatmamak adına yorum atacak arkadaşlar arasından çekiliş yapıp 3 kişiye kendilerine özel her forumda her yerde kullanabilecekleri kaliteli avatar yapacağım :) Umarım böyle bir şey yasak değildir sonuçta ücretsiz yapıyorum.. Yapmanız gerekenler aşağıda belirtilmiştir!

Örnek Form;

Doldurulacak Form;
RexnaTech
Aksiyonlu bir şey olsun (kafana görede yapabilirsin)

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Eray Yılmaz
Ne ile alakalı olacağı : Fark etmaz Msı lagosu da olabilir fakat mor pembe gibi renkler olursa çok iyi olur
1611924571170.png

Bu resimdeki pembe mor renkler gibi
Şimdi den teşekkürler :)

Son düzenleme:

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İsim; Mete Yavuz.
Ne ile alakalı: Valorant, NFS Payback, CSGO tarzı oyunlar oynuyorum sana kalmış.
Örneğim yok.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Alıntıyı görüntüle

Örnek Form;

Doldurulacak Form;
Nick: alperenn01
Ne ile alakalı : adim Alperen Ceylan harfeleriyle şık karanlık temalı ayni senin pp gibi ay ışığında güzel bir şey isterdim.bide fb liyim buarada buda eklenebilir .
Örnek:alpTv ve mesut ozil in logosu

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ryzhem
Oyun

15

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru