Neler Yeni

🔥🔥ÜCRETSİZ GEFORCE NOW YENİ ÜYELERE 8 SAATLİK ÜYELİK🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BGSGP

80+ Bronze
Screenshot_2025-04-04-12-02-34-058_com.microsoft.emmx.jpg

Kampanyadan yararlanmak için yeni, ve ya 1 yıldır gfn üyelik alamadığınız hesap gerekli. Gameplus ana ekranında fotoğraftaki yere tıklayıp onay verince aktifleşiyor, herhangi kart bilgisi falan istemiyor.

Kullanmıyor olsanız bile Turkcell'e zarar etmek amacı ile alın, arka planda oyun açın çalışsın dursun tüm gün :D

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
vladimiz putin
1060 ile rtx on deneyimi yasamalik tam

catsped

80+
Kampanyadan yararlanmak için yeni, ve ya 1 yıldır gfn üyelik alamadığınız hesap gerekli. Gameplus ana ekranında fotoğraftaki yere tıklayıp onay verince aktifleşiyor, herhangi kart bilgisi falan istemiyor.

Kullanmıyor olsanız bile Turkcell'e zarar etmek amacı ile alın, arka planda oyun açın çalışsın dursun tüm gün :D
Alıp denemeyi düşünüyorum ancak almam halinde Turkcell zarar etmeyecek aksine sponsorluk dolayısıyla para kazanacak sevgili arkadaşım. Paylaşım için teşekkürler.

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
sergen
Arkadaşlar neredeyse 3 yıldır kullanıyorum, 1 yıl önce gerçekten çok kötüydü fakat gelen eleştrilerden sonra sistemi düzelttiler denebilir, önyargısı olan varsa bu paket sayesinde denesin sonra içinize sinerse tam üyelik alabilirsiniz. Ben 3 yılda toplam 3 bin saat farklı oyunlar oynamışımdır.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,923
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,129
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_

forzabagimlisi

80+ Bronze
Bu da mı boykot? Laptopta kullanmak için farklı bir aboneliğini alacaktım ancak boykotsa almayacağım.
Bu muhabbetler yokkende boykottu. Milletin globalde aldığı üyelik varken onlar para vermişken üyelikleri iptal edip paralarını geri vermediler. Üstüne verdikleri hizmet rezaletten beter. Alma bence bunlara para kazandırma. Turkcell kimin araştırırsan görürsün ayrıca

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Baran Kut
Bu da mı boykot? Laptopta kullanmak için farklı bir aboneliğini alacaktım ancak boykotsa almayacağım.
Hizmetleri ne kadar iyileşmeye çalışsa da kötü hala. Telekomların hepsi sorunlu zaten, birçok olayda gördük çalışmadıklarını. Çok güven kaybettiler, geri kazanmak için böyle kampanyalarla müşteri çekiyorlar.

İlla da denemek istiyorsan bedava zaten deneyebilirsin. Ücretliyi çok önermem açıkçası ama yeni incelemelerine göz at istersen ne kadar değişmiş diye. Bildiğin, güvendiğin varsa birileri onların incelemesine bak.

BGSGP

80+ Bronze
@forzabagimlisi ve üstteki arkadaşın da dediği gibi, bu hep boykottu, üzerine Game+'ın sahibi Turkcell, Turkcell'in yetkilileri (mi neyse işte) de direkt olarak ampüle bağlı olduğundan x2 boykota giriyor hatta.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,793
Üyeler
171,456
Son üye
Miustea
Top Bottom