Yusufx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,212
1 Ocaktan önce aldısan geçerli olmazda eğer 1 ocaktan sonra iadeye verirsen kargoyu sen ödersin.Şuan iade ettiğim ürünü ben mi ödeyeceğim satıcı mı?
1 Ocaktan önce aldısan geçerli olmazda eğer 1 ocaktan sonra iadeye verirsen kargoyu sen ödersin.Şuan iade ettiğim ürünü ben mi ödeyeceğim satıcı mı?
Çok kötü bir karar monitör aldım 1 tane ölü piksel çıktı beğenmedim diyerek iade etmiştim şimdi kusurlu ürünü olarak kendim göndersem ölü piksel şartlarını karşılamıyor diye hem kargo parası vermiş olacağım hemde ürünü geri gönderecekler.E-ticarette yeni dönem! 1 Ocak'tan itibaren kargo iade ücretini müşteri karşılayacak
İnternet üzerinden alışverişin son yıllarda artmasıyla kargo şubelerindeki iade işlemlerinde yaşanan sorunların çözümü için ürünlerin iade sürecinde değişiklik yapıldı. İnternetten alınan ürünlerin iadesinin, tüketiciler tarafından karşılanacağı düzenleme, 1 Ocak'tan itibaren uygulanmaya başlayacak.
*FAKAT ÜRÜN KUSURLUYSA İADE ÜCRETİNİ SATICI KARŞILAYACAK
![]()
Hayır hocam ürünü bu ayın 6sında aldım, bugün de iade ettim. Daha kargo gitmedi, iade incelenmedi.1 Ocaktan önce aldısan geçerli olmazda eğer 1 ocaktan sonra iadeye verirsen kargoyu sen ödersin.
Kargoya verdisen bir şey olmaz.Hayır hocam ürünü bu ayın 6sında aldım, bugün de iade ettim. Daha kargo gitmedi, iade incelenmedi.
Kusurlu ürün çıkıyor nasıl iade ürün?İyi olmuş ota çöpe al iade yap yapan geyikler yapmasın.
Millet iade mal kullanmak zorunda değil !
Şuan satıcı ödeyecekŞuan iade ettiğim ürünü ben mi ödeyeceğim satıcı mı?
2023 için dicektin sanırım 1 ocakta geliyor bu yani 2024'de2024 için böyle bir karar yok değilmi arkadaşlar