Sami Järvi
80+ Silver
teşekkürler hocam ss aldım konuyu kullanırım
Rica ederim, güzel günlerde kullanın.teşekkürler hocam ss aldım konuyu kullanırım
Eline sağlık. Yararlı konu
Rica ederim, umarım başarırsınız.Liselerde olduğunu bilmiyordum gerçekten, teşekkürler yarın deneyeceğim
Üniversiteniz veriyor.Ben bu sene giricem üniversiteye okul e postası nasıl alınıyor ilk defa duydum
Hocam o konuda bilgim yok, ama dediğiniz yöntemi kullanan arkadaşlarım var.mezunlar da yararlanabiliyor mu acaba bizim zamanımızda üninin sitesinden office 2016 yı indirip bir tane de komut dosyası indiriyorduk interneti kesip yönetici olarak çalıştırınca otomatik sınırsız lisanslı oluyor. dosyayı hala saklıyorum neredeyse 6 yıldır kullanıyorum sorunsuz her pc de hala çalışıyor
Hocam gerçekten bilgim yok o konuda benimÜniversite bitince office kullanım süresi de bitiyor mu peki
Uygulamalarını ücretsiz indiremiyorsun diye biliyorum .Microsoft'un sitesinden hesabıma giriş yapıp Office programlarını ücretsiz kullanabiliyorum herkes ücretsiz kullanamıyor mu siteden zaten?
Aynen indirilmiyor ama siteden herkes kullanabiliyor sanırımUygulamalarını ücretsiz indiremiyorsun diye biliyorum .
Evet onu biliyorum ama benim gibi sunum hazırlayan kişiler için uygulama çok daha kullanışlı oluyor.Aynen indirilmiyor ama siteden herkes kullanabiliyor sanırım