Ücretsiz office programı nereden indirebilirim

Reaksiyon skoru
30
Beyler uzun zamandır ürün anahtarı kullanmadan office programları kullanıyordum ama 2 gündür ürün anahtarı istiyor ve kullanmama izin vermiyor. İnternetteki videolara vs baktım farklı yöntemler denedim bir türlü kullanamadım güncel olarak bilgisi olan var mı

Beyler uzun zamandır ürün anahtarı kullanmadan office programları kullanıyordum ama 2 gündür ürün anahtarı istiyor ve kullanmama izin vermiyor. İnternetteki videolara vs baktım farklı yöntemler denedim bir türlü kullanamadım güncel olarak bilgisi olan var mı
Libreoffice kullanabilirsiniz. Korsan kullanmak dışında office 365i kurup ücretsiz kullanabiliyor olmalısınız.

kurdugun surum ne?
ona gore key gerek.
free key olarak ya 2019 proplus, home student yada 2021 proplus duser genelde.
ama free office keyler nadir duser ve cabuk bloke olur.

Microsoft Store (Mağaza)da ücretli ve ücretsiz Office yazılımları arasından seç. Meselâ Trio Office olabilir.

kurdugun surum ne?
ona gore key gerek.
free key olarak ya 2019 proplus, home student yada 2021 proplus duser genelde.
ama free office keyler nadir duser ve cabuk bloke olur.
daha önceden 2024 prof veya standart olanı kuruyordum, 2 3 ay idare ediyordu sonra bloke oluyordu ama şuan çalışmıyor ikiside

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,603
Üyeler
185,134
Son üye
Umitsim
Geri