Teşekkürler Kamina, bir ara Simon'u da getir. Onu da severiz, bir Benjamin Tennyson olamasa da o da iyidir.Konu sabitlenmeli. Eline sağlık benten.
Olursa haber edersin, teşekkür ederim.Eyw reis alttaki yazı ve kişiselleştirmeye girememek kanser ediyordu, virüssüz sıkıntısız yol arıyordum yarın yaparım PC yi açınca sağol ♥
Haykırdım kardeşim Onu da getiririm şuan Gurren sürmekle meşgul kerataTeşekkürler Kamina, bir ara Simon'u da getir. Onu da severiz, bir Benjamin Tennyson olamasa da o da iyidir.
O tür programların hepsi yapıyor hocam, önermem.KMSTools da mining yapıyor mu?
Kullanmadım ama zamanında babamın arkadaşı PC'ye yükledi evet bilgisayarım 1 yıl miningli ya şansa bak ekran kartını alır almaz mining oluyor. Ne kadar üzücü bir şey. Adam laptop'a da indirmişti acaba dedim bu da mı diye ve laptop'un batarya ölmüş. Ya cidden şanssızlığın kitabını yazacak düzeydeyim. Elimde olan her şeye bir zarar geliyor. Bir de bilgisayarcı. PEH...O tür programların hepsi yapıyor hocam, önermem.
https://www.vatanci.net/2015/09/urun-lisanslama-mak-ve-kms-kavramlar.html bu belki yardımcı olur.Tek bir sorum olacak. MAK Key'in zararı nedir ? Var mıdır ? İnternette iyi bir kaynak bulamadım.
Yok hocam bir zararı.Tek bir sorum olacak. MAK Key'in zararı nedir ? Var mıdır ? İnternette iyi bir kaynak bulamadım.
4 tane home kodu arasındaki fark nedir ve bütün bilgisayarlarda aynı kod nasıl çalışabiliyorTeşekkürler.
4 tane farklı Home zaten normal Windows'ta var, bazı özellikleri farklı. Bu keyler toplu etkinleştirme ile sürekli yenilenen keyler, yöntem KMS. Dolayısıyla sıkıntı olmadan her bilgisayarda kullanılabiliyor, bir sıkıntı olmuyor. KMSpico artıkları olmadan, görev zamanlayıcısı kirlenmeden ücretsiz şekilde etkinleştirirsin. Normal KMSpico'dan farkı virüs içermemesi ve yavaşlatmaması.4 tane home kodu arasındaki fark nedir ve bütün bilgisayarlarda aynı kod nasıl çalışabiliyor