Neler Yeni

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Konu sabitlenmeli. Eline sağlık benten.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Eyw reis alttaki yazı ve kişiselleştirmeye girememek kanser ediyordu, virüssüz sıkıntısız yol arıyordum yarın yaparım PC yi açınca sağol ♥️

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Eyw reis alttaki yazı ve kişiselleştirmeye girememek kanser ediyordu, virüssüz sıkıntısız yol arıyordum yarın yaparım PC yi açınca sağol ♥
Olursa haber edersin, teşekkür ederim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Teşekkürler Kamina, bir ara Simon'u da getir. Onu da severiz, bir Benjamin Tennyson olamasa da o da iyidir.
Haykırdım kardeşim :D Onu da getiririm şuan Gurren sürmekle meşgul kerata :D

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
O tür programların hepsi yapıyor hocam, önermem.
Kullanmadım ama zamanında babamın arkadaşı PC'ye yükledi evet bilgisayarım 1 yıl miningli ya şansa bak ekran kartını alır almaz mining oluyor. Ne kadar üzücü bir şey. Adam laptop'a da indirmişti acaba dedim bu da mı diye ve laptop'un batarya ölmüş. Ya cidden şanssızlığın kitabını yazacak düzeydeyim. Elimde olan her şeye bir zarar geliyor. Bir de bilgisayarcı. PEH...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek bir sorum olacak. MAK Key'in zararı nedir ? Var mıdır ? İnternette iyi bir kaynak bulamadım.
https://www.vatanci.net/2015/09/urun-lisanslama-mak-ve-kms-kavramlar.html bu belki yardımcı olur.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Son düzenleme:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
4 tane home kodu arasındaki fark nedir ve bütün bilgisayarlarda aynı kod nasıl çalışabiliyor
4 tane farklı Home zaten normal Windows'ta var, bazı özellikleri farklı. Bu keyler toplu etkinleştirme ile sürekli yenilenen keyler, yöntem KMS. Dolayısıyla sıkıntı olmadan her bilgisayarda kullanılabiliyor, bir sıkıntı olmuyor. KMSpico artıkları olmadan, görev zamanlayıcısı kirlenmeden ücretsiz şekilde etkinleştirirsin. Normal KMSpico'dan farkı virüs içermemesi ve yavaşlatmaması.

Top Bottom