Neler Yeni

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Modifiyeli sistem kurmuşlar. Onlar çok zararlı. İçine ne koydukları belli değil. Acilen orijinal Windows 10 yükleyin.
sistem bilgisinden bakınca wndows 10 pro yazıyor ama arayüzü windows 7 gibi anlamadım ben

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
webteknonun görüştüğü normal keyler için geçerli OEM'ler için değil. Zaten OEMler her zaman satışla olmuyor örnek lazımbana sitesinden 5-6ay önce kadar 20tl küsüre OEM aldım ve şuan sitede OEM Key yok. Senin dediğin gibi osla diğer keyleride OEM diye yuttururlardı.
Hayır direk görüştüler dediğin gibi değil, lazımbana'da OEM yok demişsin? Konumda OEM almak istiyorsanız buradan alıp diyip lazımbanayı önerdim, 3.5 TL'ye OEM satıyorlar? Sence sadece tek bilgisayarda geçerli tek kullanımlık diye 1000-1800 TL şey 3.5 TL olur mu?

Ubydlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ubeydullah
Hayır direk görüştüler dediğin gibi değil, lazımbana'da OEM yok demişsin? Konumda OEM almak istiyorsanız buradan alıp diyip lazımbanayı önerdim, 3.5 TL'ye OEM satıyorlar? Sence sadece tek bilgisayarda geçerli tek kullanımlık diye 1000-1800 TL şey 3.5 TL olur mu?
dostum sen normal keyler ile oem keyi karıştırıyorsun sanırım. Onlar normal key OEM değiller. Örnek 5-6 ay önce almış olduğum linki atıyorum karşına ne çıkıcak bakarsın. http://www.lazimbana.com/windows-10-pro-oem-lisans-anahtari-p-1029673

Ekler

• image0.jpg
    image0.jpg
    11.7 KB · Hit: 491

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
dostum sen normal keyler ile oem keyi karıştırıyorsun sanırım. Onlar normal key OEM değiller. Örnek 5-6 ay önce almış olduğum linki atıyorum karşına ne çıkıcak bakarsın. http://www.lazimbana.com/windows-10-pro-oem-lisans-anahtari-p-1029673
Bunlar bal gibi OEM key, normal key derken ne demek istiyorsun? Retail mi diyorsun? Onlar zaten bu fiyata bulamazsın, bunlar OEM. 3.5 TL verip alıyorsun ve anakartınla birlikte sonsuza kadar seninle.

Ubydlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ubeydullah
Bunlar bal gibi OEM key, normal key derken ne demek istiyorsun? Retail mi diyorsun? Onlar zaten bu fiyata bulamazsın, bunlar OEM. 3.5 TL verip alıyorsun ve anakartınla birlikte sonsuza kadar seninle.
retail dediğin şey oem key oluyor zaten genelde 50-150tl arasında fiyatı dönüyor o zaman şansıma sadece bu sitede indirimle 18tlye bulmuştum. Senin linkini atıp bahsetmiş olduğun şeyler ise orjinal key olmuyor kısaca webteknonun bahsettiği keyler. pchocasının videosuna bakabilirsin oradada bu konuyla alakalı video var.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
retail dediğin şey oem key oluyor zaten genelde 50-150tl arasında fiyatı dönüyor o zaman şansıma sadece bu sitede indirimle 18tlye bulmuştum. Senin linkini atıp bahsetmiş olduğun şeyler ise orjinal key olmuyor kısaca webteknonun bahsettiği keyler. pchocasının videosuna bakabilirsin oradada bu konuyla alakalı video var.
Dediklerin şeylerin alakası yok ek olarak retail ile oem aynı şey değiller, bu konu hakkında pek bilgin yok herhalde dostum. Senin aldığın ile bu tamamen aynılar. Bir kere giriyorsun ve hep seninle kalıyor, anakarta gömülüyor bunlar OEM ve tek kullanımlık yani tek bilgisayara özel.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
tşk

Kimera

80+ Bronze
@keremcnsz24 konu üzerinden baya geçmiş. Bugün Windows 10 Pro etkinleştirmeyi yapacaktım fakat bir türlü olmuyor. Kuruluşun etkinleştirme cihazına bağlanamıyoruz, diyor. Başka bir Key'in var mı ? Windows 10 Pro için.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
@keremcnsz24 konu üzerinden baya geçmiş. Bugün Windows 10 Pro etkinleştirmeyi yapacaktım fakat bir türlü olmuyor. Kuruluşun etkinleştirme cihazına bağlanamıyoruz, diyor. Başka bir Key'in var mı ? Windows 10 Pro için.
Hayır, yok. Bunların olması lazım, hâlâ oluyor.
Formattan sonra denedin değil mi?
OEM key falan da girili değil, değil mi?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yok daha önce girili değildi herhangi bir key.
Zaten cihaz temizdi.
Hocam muhtemelen formattan sonra denerseniz çözülecektir.
Arada sırada böyle hata verebilir.
Bende hiç hata vermedi çünkü hep formattan sonra denedim.

Top Bottom