Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

LTSC sürümleri

bu uygulama nasıl oluyor ve bağlantıdaki uygulama ile bu rehberdeki uygulamanın arasında ne gibi bir fark var?

Ucuz key yasal değil diyip başka bir yasal olmayan yöntem anlatmak 😬 hiç uğraşmayın ucuz key alıp geçin bence.

Konu güncelliğini koruyor, paylaşım için teşekkürler :)
Ucuz key yasal değil diyip başka bir yasal olmayan yöntem anlatmak 😬 hiç uğraşmayın ucuz key alıp geçin bence.
Bu çok daha uğraşsız 30 saniyemi falan aldı.

çok basit bir şekilde anlatayım.
eskiden korsan cdciler vardı. sen korsan cd filmi parayla almayı mı tercih edersin yoksa o filmi internetten ücretsiz izlemeyi mi?
aradaki fark bunun gibi bir şey

Film 3 tl olursa indirmekle uğraşmam reis 😁
20 yıl önce aşağı yukarı o cdler o kadardı zaten.
nerden baksan 2 doları geçiyor şuanki duruma göre hesaplarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben korsancıya para kazandırcağıma internetten izlerim daha iyi. zaten ikisinde de paranın hiç bir kısmı filmi yapan ekibe gitmiyor bence korsancıyı zengin etmeyelim

20 yıl önce aşağı yukarı o cdler o kadardı zaten.
nerden baksan 2 doları geçiyor şuanki duruma göre hesaplarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben korsancıya para kazandırcağıma internetten izlerim daha iyi. zaten ikisinde de paranın hiç bir kısmı filmi yapan ekibe gitmiyor bence korsancıyı zengin etmeyelim
Ben aslında 3 tl ye key satılıyor günümüzde diye öyle dedim. Sonuçta o keylerin kaynağını bulamıyoruz. Adam bulmuş düşük bir miktarlar paraya dönüştürüyor.
Aslında film ile key çokta örtüşen örnekler değil. Birisi anında key. Bir defa kullanıyorsun bir daha ihtiyacın yok. Ama hep kullanıyorsun sıkıntısız bir şekilde.
Diğeri film. Hızlı İnternetin yoksa benim gibi indirmek zulüm olabiliyor. Bir kez izliyorsun bir daha kullanmıyorsun. Tekrar izlemek için arşiv yapayım desen hdd alman lazım.

Geri