Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,864
LTSC sürümleri
irm https://get.activated.win | iex Kopyala powershell yönetici isteyebilir ekran gelcek hiç bişe basma 1 bas yeterli kendisi yapıyor bittiğinide söylüyorAnlayamadım hocam.
Bu çok daha uğraşsız 30 saniyemi falan aldı.Ucuz key yasal değil diyip başka bir yasal olmayan yöntem anlatmakhiç uğraşmayın ucuz key alıp geçin bence.
çok basit bir şekilde anlatayım.Ucuz key yasal değil diyip başka bir yasal olmayan yöntem anlatmakhiç uğraşmayın ucuz key alıp geçin bence.
Film 3 tl olursa indirmekle uğraşmam reisçok basit bir şekilde anlatayım.
eskiden korsan cdciler vardı. sen korsan cd filmi parayla almayı mı tercih edersin yoksa o filmi internetten ücretsiz izlemeyi mi?
aradaki fark bunun gibi bir şey
20 yıl önce aşağı yukarı o cdler o kadardı zaten.Film 3 tl olursa indirmekle uğraşmam reis![]()
Ben aslında 3 tl ye key satılıyor günümüzde diye öyle dedim. Sonuçta o keylerin kaynağını bulamıyoruz. Adam bulmuş düşük bir miktarlar paraya dönüştürüyor.20 yıl önce aşağı yukarı o cdler o kadardı zaten.
nerden baksan 2 doları geçiyor şuanki duruma göre hesaplarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben korsancıya para kazandırcağıma internetten izlerim daha iyi. zaten ikisinde de paranın hiç bir kısmı filmi yapan ekibe gitmiyor bence korsancıyı zengin etmeyelim