Ücretsiz Windows 11 Etkinleştirme

berkantgn

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar ücretsiz Windows 10 etkinleştirme konusunu biliyorsunuzdur. Forumda görmediğim için ben de aynı yol ile Windows 11 etkinleştirme rehberi hazırlamak istedim. Fazla detay vermeden doğrudan rehbere geçmek istiyorum
  • Size uygun lisansı kullanmak için Windows sürümünüzü öğrenin.
Çalıştırı açın ve "winver" yazıp çalıştırın
  • CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki 3 komutu sırasıyla girin
[1] slmgr /ipk [aşağıdaki_listeden_lisans_anahtarı]

HomeTX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
Home N3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM
Home SL7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH
Home csPVMJN-6DFY6–9CCP6–7BKTT-D3WVR
ProfessionalW269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
Professional NMH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9
EducationNW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2
Education N2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ
EnterpriseNPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
Enterprise NDPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4

[2] slmgr /skms kms8.msguides.com

[3] slmgr /ato
  • Son olarak da bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın
Yasal olarak uygun olup olmadığını bilmiyorum bu nedenle yasal sorumluluklar ve sonuçlar kullanıcıya aittir. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

önemli bilgileri olanlar bunu yapmasın bağlandığınız sunucu verileri alıyor haberiniz olsun,güvenilir bir şey değil

bilgim yok hocam ben arkadaşın konusunda bahsettiği olayı yapmıştım verilerim çalınmıştı o yüzden bilgilendireyim dedim,ama ekstra konu açıp sorabilirsiniz
Hocam verilerinizin bu yoldan çalındığından emin misiniz? Başka bir şeyden olmasın?

önemli bilgileri olanlar bunu yapmasın bağlandığınız sunucu verileri alıyor haberiniz olsun,güvenilir bir şey değil
Nerede güvenilir değil kendi betik dosyamda var yıllardır kullanırım eşe dosta sorun olmadı.
Belirtilen kodlar MS nin kendi etkinleştirme kodlarıdır eğer bu kodların uzaktan bağlanan kms sunucusunu yanlış seçtiyseniz açık porttan elbet verileriniz gidebilir. Mesela msguideste sorun olmadı yıllardır
En uygunu 50tl verip ömür boyu yapmak yada güvenilir bir yerden etkinleştirmek.

Zamanında Xp yi tek tıkla etkinleştirirdik hey gidi.
O zamanlarda ucuza alamıyorduk ama şimdi ucuza satın alabiliyoruz

1748987411549.webp

Böyle abidik gubidik işlere gireceğime trendyoldan 30 liraya legal key alırım.

Baktığın zaman sadece Windows'un lisansı kontrol ettiği sunucunun adresini değiştiriyor bu paylaştığın kodlar. Çok tehlikeli demek yanlış olduğu gibi hiç risk yok demek de yanlış olur. 50₺ verip OEM lisans almak daha mantıklı.

Güvenli mi bu? Paylaşan arkadaş bu postu atıp bir daha foruma da girmemiş...

massgrave ile hwid activation yap bunlar güvenli olmayabilir

Yapmıştım ama ürün anahtarını kaldırıp, bağlantıyı kestim 2-3dk içerisinde. İçime sinmedi benimde.

Geri