Neler Yeni

Ücretsiz Windows nereden alınıyor

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki bilgisayar yeni geldiğinde işletim sistemi olmadığı için açılmayacak cdm ile nasıl etkinleşecek
Ben aslında 1000tl olan Windows 10 home almayı düşünüyodum ama herkes Windows bedavaya alınıyor dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce işletim sistemini kuracaksın. Sonra etkinleştirme yapacaksın.
Mesajın başına göre yorum yapmışsınız hocam. Devamında arkadaşın ne istediği ortaya çıkıyor.

En İyi Cevap
7
Mesajın başına göre yorum yapmışsınız hocam. Devamında arkadaşın ne istediği ortaya çıkıyor.
Başında da etkinleştirmeyi soruyor. Sonunda da etkinleştirmeyi soruyor. Konu sahibi tam anlatmadığı için siz yanlış anlamışsınız. Bir önce ki açtığı konuyu görseydiniz anlardınız.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Başında da etkinleştirmeyi soruyor. Sonunda da etkinleştirmeyi soruyor. Konu sahibi tam anlatmadığı için siz yanlış anlamışsınız. Bir önce ki açtığı konuyu görseydiniz anlardınız.
Ben şuan bu konuda onu sorduğu için onu anladım. Konu sahiplerinin eski konularını açıp ne anlatmak istediklerini takip edemem maalesef.
Neyse konu sahibi gelsin ne anlatmak istediği net söylesin. Eğer sizin dediğiniz gibiyse özrümü dilerim sorun yok.
Bu aralar sorulmak istenen soru yerine saçma sapan cevaplar verilen konular çoğaldığı için bir bakıma patlama oldu gibi. Kusuruma bakmayın onun için hocam.

En İyi Cevap
1
Ben şuan bu konuda onu sorduğu için onu anladım. Konu sahiplerinin eski konularını açıp ne anlatmak istediklerini takip edemem maalesef.
Neyse konu sahibi gelsin ne anlatmak istediği net söylesin. Eğer sizin dediğiniz gibiyse özrümü dilerim sorun yok.
Bu aralar sorulmak istenen soru yerine saçma sapan cevaplar verilen konular çoğaldığı için bir bakıma patlama oldu gibi. Kusuruma bakmayın onun için hocam.
Anlatmak istediğim şey ben yeni sistem aldığımda yeni sistemde Windows kurulu olmadığı için doğal olarak bilgisayar açılmayacak bilgisayar açılmadığı için benim Windows kurmak için ne yapmam gerek

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anlatmak istediğim şey ben yeni sistem aldığımda yeni sistemde Windows kurulu olmadığı için doğal olarak bilgisayar açılmayacak bilgisayar açılmadığı için benim Windows kurmak için ne yapmam gerek
Ben doğru anlamışım o zaman.
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
Buradan direk Windowsun kendi sitesinden indirip usb ye Rufus vb. program ile kurulum yapacaksın hocam. Sonrasında sistemi kurmaya başlayacaksın.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Deneme sürümü ücretsiz.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şimdi ben bunu flaş belleğe direkt olarak indirip bilgisayara takıp bilgisayar açılırken f11 tuşuna sürekli basıp çeksem bios ekranına gelince kurulum yapsam olur mu @cagan_32
Evet hocam o şekil olacak. Kurulum yaptıktan sonra diğer arkadaşların paylaştığı konuda ki gibi etkinleştirme yapabilirsiniz. 1000 liraya da başka bir şey alabilirsiniz :)

Top Bottom