Neler Yeni

ucuz 7.1 oyuncu kulaklığı önerir misiniz

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
711 daha şık 711 almanız önerimdir
710 daha güzel göründü gözüme şahsen. sade ve şık ama teşekkür ederim genede
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu gamenote kulaklıkla James Donkey 710 arasındayım ama James Donkey alıcam snaırım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Böyle boş mesaj yazarak Titanum olmak güzel iş. Her titanium olanı ciddiye almamak gerekiyor ;) Adam bir şey yazıyor, cevap olarak "Tmm" yazmak epey komik. Böyle mesajlar bana mesaj kasmak için yazılan mesajlar gibi geliyor.
İşim gücüm yok evet mesaj kasıyorum xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece ped yumuşaklığına bakıp mı kulaklık alıyoruz? Geçmiş olsun o zaman bize.
710 hem daha rahat hemde ses kalitesi aynı bunu yazmıştım ama sanırım okumadınız?

En İyi Cevap
3
İşim gücüm yok evet mesaj kasıyorum xd
İşin gücün olmadığı belli zaten. Hala konuyu uzatıyorsun çünkü mesaj kasman lazım. Üyeler kısmında @crazyreign'i geçene kadar boş mesaja devam (y) Az kalmış geçersin tmm yazarak
1625398036265.png

Úrsula Corberó

80+ Bronze
GameNote alın hocam ben de yakında alacağım kime sorsam fiyat performans kulaklık diyorlar sadece uzun kullanım da terleme yapıyormuş.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İşin gücün olmadığı belli zaten. Hala konuyu uzatıyorsun çünkü mesaj kasman lazım. Üyeler kısmında @crazyreign'i geçene kadar boş mesaja devam (y) Az kalmış geçersin tmm yazarak
Alıntıyı görüntüle
Crazyreign' i geçicem adam olcm 1. olcm hawli olcm valla boş işler peşindesiniz banane 1.' likten crazyreign' i geçmek gibi bir amacım yok ki niye böyle bi amacım olsun? Mesajın devamını okuyun! Yanlısıkla yolladım hemen düzenledim boş boş insanları yargılamak yerine f5 atın lütfen! 3.5mm kulaklık önermek moda olmuş. 3.5mm girişi bir yere kadar.

En İyi Cevap
3
Crazyreign' i geçicem adam olcm 1. olcm hawli olcm valla boş işler peşindesiniz banane 1.' likten crazyreign' i geçmek gibi bir amacım yok ki niye böyle bi amacım olsun? Mesajın devamını okuyun! yanlısıkla yolladım hemen düzenledim boş boş insanları yargılamak yerine f5 atın lütfen!
Mesajı tamamlamadan yollamayı öğrenemedin mi 27k mesajda?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Mesajı tamamlamadan yollamayı öğrenemedin mi 27k mesajda?
Yazım tarzımdan dolayı enter' ı bolca kullanıyorum ve klavyem küçük olduğundan dolayı arada bir elim CTRL' ye kayıyor. CTRL+Enter kombinasyonunu deneyin bakalım ne işe yarıyor.

Top Bottom