Neler Yeni

ucuz 7.1 oyuncu kulaklığı önerir misiniz

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
İşim gücüm yok evet mesaj kasıyorum xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

710 hem daha rahat hemde ses kalitesi aynı bunu yazmıştım ama sanırım okumadınız?

710 ile HD2016 kıyaslayıp 710 diyorsun. 711 de 710 da HD2016 varken alınmaz. Öncesinde de alınmazdı çünkü o zamanlar Tronsmart Sono 190 liraydı. HD2016 öneren adama da gelip "tmm" yazıyorsun, çünkü neden daha iyi dese diyecek bir şeyin yok. Sonra da gereksiz mesajdan ceza yememek için düzenleyip yanlış bilgi ekliyorsun, program ile daha iyi bir kulaklık ne demek yav? O zaman HD2016 ile de Dolby Atmos açalım çok daha iyi kulaklık olsun. BX500'e firmware atıyorum 860 Evo solluyor diyenlerden farksız oldu.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
710 ile HD2016 kıyaslayıp 710 diyorsun. 711 de 710 da HD2016 varken alınmaz. Öncesinde de alınmazdı çünkü o zamanlar Tronsmart Sono 190 liraydı. HD2016 öneren adama da gelip "tmm" yazıyorsun, çünkü neden daha iyi dese diyecek bir şeyin yok. Sonra da gereksiz mesajdan ceza yememek için düzenleyip yanlış bilgi ekliyorsun, program ile daha iyi bir kulaklık ne demek yav? O zaman HD2016 ile de Dolby Atmos açalım çok daha iyi kulaklık olsun. BX500'e firmware atıyorum 860 Evo solluyor diyenlerden farksız oldu.
JD710' da geniş olmasa da belli bir EQ ayarı yapabiliyorsun ve kulaklık ses kalitesi olarak 2 katına çıkıyor diyebilirim. Kulaklığı önermiyorum kulaklık kötü lakin H2016D gibi 3.5mm yazılımı olmayan bir kulaklık almaktansa USB + Yazılımı olan bir kulaklık alırım yazılımını çatır çatır kullanırım. JD710/711 yazılımla gayette adam oluyor. Tek yaptığınız Hype olan 1-2 markayı önermek.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
3.5mm ile USB kulaklıktan daha iyi olduğu için önermemiz normal değil mi?
Şey değil mi bu ya hani H2002D' ye de Cloud II rakibi falan diyenler vardı? Cidden daha iyi olduğunu düşünüyorsa konu sahibi alsın geçsin. Bir de burda dil mi dökücem

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
JD710' da geniş olmasa da belli bir EQ ayarı yapabiliyorsun ve kulaklık ses kalitesi olarak 2 katına çıkıyor diyebilirim. Kulaklığı önermiyorum kulaklık kötü lakin H2016D gibi 3.5mm yazılımı olmayan bir kulaklık almaktansa USB + Yazılımı olan bir kulaklık alırım yazılımını çatır çatır kullanırım. JD710/711 yazılımla gayette adam oluyor. Tek yaptığınız Hype olan 1-2 markayı önermek.

Ekolayzer kulaklığın özelliği değil ki? Üstelik USB kulaklıklar daha iyi oluyor diye de bir şey yok, artık en kötü anakartta bile ALC887 mevcut. 10 senelik laptopa taksan belki USB olan öne geçer zira laptoptaki ses çıkışları artık cızırtı vermeye başlamıştır. Yarın bir gün 30 liraya düşünce Dolby Atmos aldın diyelim, HD2016 ile kullanabilirsin ama 710 ile kullanamazsın çünkü USB ses kartı yüzünden Dolby algılamaz kulaklığı. O zaman da yazılım desteği HD2016'ya döner. 710 ile gelen yazılım harbiden güzel olsa belki diyeceğim lakin fabrikada yapmayı beceremedikleri ekolayzer ayarlarını kullanıcıya bırakmak dışında bir şey yapmamışlar yazılımda. Xear Audio Center bozması programlar. Yazılımla uçmaya bakıyorsak eğer, 30 liraya düştüğü vakit bir Dolby lisansı alırsın, HD2016 arşa yükselir. Ekolayzer ile düzelen kulaklık kötüdür, önerme değil önermeme sebebidir bu benim için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3.5mm ile USB kulaklıktan daha iyi olduğu için önermemiz normal değil mi?

USB dediği Audio TYPE C falan olsa, içinde ES9038 falan olsa tamam lakin JD710 içindeki ses kartı anakarttakinden iyi değil ki. Yarın başka bir yazılım kullanmak istesen veya ucuz bir amfi bulsan köstek olmak dışında bir farkı olmayacak 3,5'ten.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
arkadaşlar kavgaya gerek yok sıkıntı etmeyin iki kulaklığında arasında dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum zaten teşekkür ederim önerileriniz için

Nyanpasu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
a

1625399236060.png

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Bu bütçedeki 7.1'lerin hepsi sanal, sonunda 7.1 yazıyor diye 180 TL'ye eşek mi önereyim? Ayrıca her şeyi geçtim:
bu bütçede sadece sanal 7.1 olduğunu biliyorum kavgaya gerek yok ondan olup olmaması fark etmez yazdım

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
bu bütçede sadece sanal 7.1 olduğunu biliyorum kavgaya gerek yok ondan olup olmaması fark etmez yazdım

Dostum ben olsam şu an HD2016 alırım ve Dolby Access yazılımının indirime girmesini beklerim. Deneyimlerime göre piyasadaki en iyi 7.1 yazılımı o. 7 günlük deneme sürümünü kullanıp farkı görebilirsin. Sanal 7.1 kulaklık üreten firmalarınki genelde Xear Audio Center bozması oluyor. Dolby Access yazılımı da indirimle 30 liraya falan düşüyor zaten. Dersen ki 710 alsam da Dolby kullansam daha iyi olmaz mı, olmaz çünkü Dolby USB kulaklıkları görmüyor genellikle. Henüz hiçbir USB kulaklığı Dolby ile kullanamadım.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Dostum ben olsam şu an HD2016 alırım ve Dolby Access yazılımının indirime girmesini beklerim. Deneyimlerime göre piyasadaki en iyi 7.1 yazılımı o. 7 günlük deneme sürümünü kullanıp farkı görebilirsin. Sanal 7.1 kulaklık üreten firmalarınki genelde Xear Audio Center bozması oluyor. Dolby Access yazılımı da indirimle 30 liraya falan düşüyor zaten. Dersen ki 710 alsam da Dolby kullansam daha iyi olmaz mı, olmaz çünkü Dolby USB kulaklıkları görmüyor genellikle. Henüz hiçbir USB kulaklığı Dolby ile kullanamadım.
yok yazılım falan gerek yok ya alıyım kullanıyım istiyorum sadece. performansın suyunu çıkartayım diye bir şey yok. sesi temiz olsun rahat olsun oyundayken azda olsa ses kasabileyim yeterli. zaten üniye hazırlanıcam bu sene ondan pahalı bir şey almama gerek yok adam akıllı oyun oynayacağım son senem

herkesiöldür31

80+ Bronze
JD 710 çöpünü önermek mi? Bayağı bir guldurdu. Kronik sorunlu desem yeridir. Alan arkadaşlarımda bir süreden sonra bir taraftan ses gelmiyor veya kısık geliyor. H2016D fiyatına göre mükemmel bir kulaklik. Mikrofon kalitesi rahatlık ve Ses kalitesi olarak. JD 710'u bizzat denedim. Karşılaştırmak hata olur.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Top Bottom