Ucuz Akıllı Saat Önerisi

Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar butçem çok kısıtlı
YouTube da Apple watch çakma gördüm çok ama hangisi guvenilir??????

Çakma saat asla alma. Çok dandik oluyorlar aldığına çok pişman olursun. 2.el samsung saatlere bak genelde ucuz oluyorlar. Bütçene bağlı olarak galaxy watch 3 alabilirsin eğer daha ucuz istersen gear s3 frontier, gear s3 classic alabilirsin.

O paraya akıllı saat alamazsın. Alırsın ama orjinal alamazsın çakma alırsın. Çakma saat alacağına hiç alma daha iyi. Hatta akıllı bileklik al ama yinede çakma saat alma. Galaxy fit 2 bileklik bakabilirsin 2.el

Çakma saat asla alma. Çok dandik oluyorlar aldığına çok pişman olursun. 2.el samsung saatlere bak genelde ucuz oluyorlar. Bütçene bağlı olarak galaxy watch 3 alabilirsin eğer daha ucuz istersen gear s3 frontier, gear s3 classic alabilirsin.
Çakmanında kalitelisi var hocam bende tam çakma sayılmayacak bir saat var gayette iyi menüde fln donma kasma yok telefonada sorunsuz baglaniyor sıkıntısı yok

Çakmanında kalitelisi var hocam bende tam çakma sayılmayacak bir saat var gayette iyi menüde fln donma kasma yok telefonada sorunsuz baglaniyor sıkıntısı yok
Çakmanın kalitelisi olsa ne yazar. Zaten fiyatı da artmış olur.
Galaxy watch active
Galaxy watch active 2
Gear sport
Gear s3 frontier
Gear s3 classic
Gear s2
Gear s2 classic
S2 serileri artık çok eskidi hatta s3 bile eski ama bütçeniz az olduğu için öneriyorum. Bu bütçeye bunları alma şansınız düşük o yüzden biraz daha bütçeyi arttırmanız lazım. Bu arada bende s3 frontier kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.

hocam o replika ürünlerin pazarlamasının yapıldığı her yere dahilim ve bencede değmez ikinci ele yönelsin arkadaş ama zor gibi .

Geri