UCUZ BUDUR.COM GÜVENİLİR Mİ ?

Rasimow

80+
Reaksiyon skoru
16

İsmini ilk defa görüyorum ama site üzerindeki satıcı profili bilindik e ticaret sitelerinde de var fiyat olarakta şu an ki ram piyasasına göre uygun denilebilecek seviyede. Daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu?

İsmini ilk defa görüyorum ama site üzerindeki satıcı profili bilindik e ticaret sitelerinde de var fiyat olarakta şu an ki ram piyasasına göre uygun denilebilecek seviyede. Daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu?
Hiç güven vermedi bana bence indirim kovalayıp daha bilindik bir yerden almak daha mantıklı

İndirim beklerken zam şoku yaşadım da biraz her yere bakıyorum artık :D

2x16 kingston beast ddr5 6000mhz ram da 6000 görünüyor alasm geldi.

Bir sıkıntı yaşasam şu satıcıya karşı tüketici hakem heyetine başvurmaya utanırım

Yorumlara şaşırdım 20 senelik kadıköyün ortasındaki GND Bilişim'in internet sitesi Ucuzbudur. Nasıl bu siteyi ilk defa gördünüz bilmiyorum ama fırsatı kaçırdığınız yazık olmuş. Bazıları bu işi sadece itopya, sinerji, vatan gibi yerler yapıyo sanıyor herhalde.

Yorumlara şaşırdım 20 senelik kadıköyün ortasındaki GND Bilişim'in internet sitesi Ucuzbudur. Nasıl bu siteyi ilk defa gördünüz bilmiyorum ama fırsatı kaçırdığınız yazık olmuş. Bazıları bu işi sadece itopya, sinerji, vatan gibi yerler yapıyo sanıyor herhalde.
Merhaba bende sitenin güveniliriğini araştırırken yorumunuza denk geldim açıkaçası fiyatlar gerçekten çok uygun oğlumun doğum günü ona hediye ps5 sony kulaklık bakarken karşıma çıktı sayfa fiyatı görünce almaya tereddütte kaldım çok uygun çünkü fajat yorumunuza güvenerek fikrim değişti diyebilirim umarım hayal kırıklığına uğramam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,431
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri