LapsekiliRonaldo
80+ Bronze
1.5k civarına varmı merak ediyorum veya da en ucuz kablosuz klavye hangisi.%60 70 olursa daha iyi olur
Kablosuz?Ajazz AK680 Kablolu Red Switch Mekanik Klavye-Rainbow Aydınlatma Hot-Swap Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ajazz AK680 Kablolu Red Switch Mekanik Klavye-Rainbow Aydınlatma Hot-Swap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kesinlikle Ak820 max alın derim.
kablosuz yazısını görmemişim de bu fiyat bandında adam akıllı bir şey çıkmaz ak820 max gümrük sınırını aşıyorKablosuz?
Kesinlikle Ak820 max alın derim.
Aşmıyor.kablosuz yazısını görmemişim de bu fiyat bandında adam akıllı bir şey çıkmaz ak820 max gümrük sınırını aşıyor
vergi dahil 1600tl tutuyor
Vergi gümrük sınırına dahil değildir.vergi dahil 1600tl tutuyor
burda farklı yazıyor vergi dahil 30 euroyu geçen bir şey aldınız mı bilgi verirseniz güzel olurVergi gümrük sınırına dahil değildir.
burda farklı yazıyor vergi dahil 30 euroyu geçen bir şey aldınız mı bilgi verirseniz güzel olur
Alıntıyı görüntüle
Anlamadım şimdi vergi dahil mi değil mi? Kendim de düşünüyorum korkutuyor bu meseleler❌İndirim Bitti! - AJAZZ AK820MAX vergiler dahil 1676 tl
Açıklama da ekran var olarak görünüyor ama ekran yok bu model de ajazz kendi sitesinde ürün hakkında bilgi var mı Akko 5075B Plus var bende görünce almak istedim vergi ve ürün tam açıklamasını biraz kafamı karıştırdı ekran yok kesinlikle.forum.donanimarsivi.com
anladığım kadarıyla vergi hariç 30 euro keşke daha önceden bilseydim tr den ak820 pro almazdımAnlamadım şimdi vergi dahil mi değil mi? Kendim de düşünüyorum korkutuyor bu meseleler
KABLOSUZAjazz AK680 Kablolu Red Switch Mekanik Klavye-Rainbow Aydınlatma Hot-Swap Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ajazz AK680 Kablolu Red Switch Mekanik Klavye-Rainbow Aydınlatma Hot-Swap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com