Zaten oynayacağım 2 oyun var biri M&B Warband biri de Minecraft. Bu iki oyunu en az 60 FPS açabilecek ucuz laptop öneriniz var mı?
fiyat gereksiz artar kendin kurman daha iyi olurİçinde windows 10 yüklü olursa daha iyi olur.
1 saat vakit kaybedicem diye 1000tl 2000tl israf etmek bence mantıksızİçinde windows 10 yüklü olursa daha iyi olur.
Ddoslara hazır sistem yükleyince orjinal olmuyor diye biliyorum hocam orjinali 3 bin1 saat vakit kaybedicem diye 1000tl 2000tl israf etmek bence mantıksız
hocam tamamda Google da CMD üzerinden etkinleştirme adına 2 3 site vsr bende hep bunları kullanıyorum aralarında hiçbir fark olmadığını düşünüyorum benDdoslara hazır sistem yükleyince orjinal olmuyor diye biliyorum hocam orjinali 3 bin
Sitelerdeki 100 tl lik keyler nasıl hocam?hocam tamamda Google da CMD üzerinden etkinleştirme adına 2 3 site vsr bende hep bunları kullanıyorum aralarında hiçbir fark olmadığını düşünüyorum ben
hiç kullanmadım dostum bilmiyorum vallahaSitelerdeki 100 TL lik keyler nasıl hocam?
hocam nolacak etkinleştirmeden kullansınDdoslara hazır sistem yükleyince orjinal olmuyor diye biliyorum hocam orjinali 3 bin
Oyun oynarken ve film izlerken Windowsu etkinleştir yazısı çıkmıyor muhocam nolacak etkinleştirmeden kullansın
etkinleştirince bilgisayar süper mi oluyor
ben windows için 10tl de olsa para vermem