Neler Yeni

Ucuz Fiyat Performans Monitörlerde Artık SAMSUNG Panel Olmayacak.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
@Abdullah Hacıgül ustam 2 aydır monitör arayışındayım. Yeni üretim modellere bakıyorum paneli panda diyor iyi mi kötü bilmiyorum. Bazılarında panel ismini bile bulamıyorım. Şöyle 27 inch Va panel 1080o önerin var mıdır? Sabah akşam bakmaktan yoruldum usta.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
@Abdullah Hacıgül ustam 2 aydır monitör arayışındayım. Yeni üretim modellere bakıyorum paneli panda diyor iyi mi kötü bilmiyorum. Bazılarında panel ismini bile bulamıyorım. Şöyle 27 inch Va panel 1080o önerin var mıdır? Sabah akşam bakmaktan yoruldum usta.
Panda panel fena değil, bütçe dostu monitörlerde genellikle Panda panel bulunuyor.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Panda panel fena değil, bütçe dostu monitörlerde genellikle Panda panel bulunuyor.
Son bir monitör kaldı alınacak. Panda panele kimisi dandik diyor emin olamadım. Yani kısaca hangisini almalıyım bilmiyorum. Monitöre karşı hassasım. Film-diziyi de bol izliyorum. Kavisli arıyorum ona kötü diyorlar. Aslında IPS panel curved monitör çıkartsalar tadından yenmez niye yapmıyorlar anlamıyorum.

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Onu bunu anlamam ben abdullah hacıgül cüyüm arkadaş
Bu beğeni/mesaj oranını yapabilecek birini tanımıyorum.
Adsız2.png

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Son bir monitör kaldı alınacak. Panda panele kimisi dandik diyor emin olamadım. Yani kısaca hangisini almalıyım bilmiyorum. Monitöre karşı hassasım. Film-diziyi de bol izliyorum. Kavisli arıyorum ona kötü diyorlar. Aslında IPS panel curved monitör çıkartsalar tadından yenmez niye yapmıyorlar anlamıyorum.
Var da pahalı IPS panel curved monitörler.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Koray Somuncu
Arkadaşlar biliyorsunuz Samsung, Çin'deki Suzhou LCD Panel farbrikasını TCL'ye sattı. Samsung alt sınıf LCD panel değil de QD Panellere odaklanmış durumda.

Neyse epeydir bu konuyu takip ediyorum ve biliyorsunuz ucuz F/P monitörlerde al beniyi arttıran en büyük etken Samsung üretimi bir panel olmasıydı ama bugün yerli ve yabancı bir çok markanın ucuz F/P modellerin "yeni siparişlerde" Samsung Panel bulunmadığı bilgisini aldım üretim halen Samsung ekibiyle mi devam ediyordur orasını bilemem ama marka olarak yeni stoklarda Samsung olmadığını biliyorum. HERKESİN DİKKATİNE.
Bugün şok marketlere 144hz monitör geldi 1299tl alın valla ihtiyacı olan

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Normalde monitörde babadan oğula yıllardır viewsonic kullanıyorduk hatta @Mehmet Yılmaz sağolsun kodunuz ile viewsonic mhd 2458 999tl kampanyası ile kullandım lakin bu sefer yeni sistem da 4 yanına TR şartları rampage rm344 aldık çok şükür memnunum belki samsung panel yok belki bir viewsonic değil ama iş görüyor

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Var da pahalı IPS panel curved monitörler.
Her şeyi yapıyorlar bi monitörlerde hep bir bir yerden kısıyorlar. Yıl oldu bilmem kaç Hologram görüntü gelecek ama hala adam akıllı bir adam akıllı sorunsuz monitör yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,602
Üyeler
164,705
Son üye
Stephanim
Top Bottom