Steam ve Rockstar Games.Ucuz ve Güvenlir GTA 5 nerden satın alabilirim?
İndirimde steamdan al. Hiç bulaşma o sitelere hesap patlayabiliyor. Patladığında yardımcı olan sitelere lafım yok ama yardımcı olmayandan alırsan para çöpe gider. Yani steam en mantıklısı.Ucuz ve Güvenlir GTA 5 nerden satın alabilirim?
Lisans aldatmacası yapan bir sürü yer var. Karar sizin.ucuz diyorum
Hocam cd key olarak veriliyor.Steam üzerinden kullanamıyorsunuz.Rockstar üzerinden kayıt işlemini yapıp oynayabiliyorsunuz.En ucuz ve güvenilir site olarak bunu buldum çünkü arkadaşım almıştı.Benim şahsi tavsiyem yaz indirimlerini bekleyip steam gibi güvenilir platformlardan almanız.Tabii tercih sizin.merhaba o dediğiniz site oyunu hesap olarak mı yoksa key olarak mı veriyor?
Steamda indirimleri takip ederek 130 tl lik şeyi 60 tl ye aldım mesalaUcuz ve Güvenlir GTA 5 nerden satın alabilirim?
Hi2games sitesi en ucuza bulabilirsin. Pubg steamde indirimdeyken 45 tl ye aldım ayrıca gta5 geçen steamde 84 tl iken 54 tl ye aldım steam profilini veriyosun satın alıyosun hediye olarak gönderiyolar tamamen güvenilir tavsiye ederim.Ucuz ve Güvenlir GTA 5 nerden satın alabilirim?