Bütçe ?Termal macun önerisi alabilirmiyim arkadaşlar ?
50-100 arasıBütçe ?
bakkıyorum 20-30 a da macun var pek bılgım yok ama onlar neden ucuz ? kullanıılmazmı yanıArtic MX4
Bunu alırsan çok sıcaklık ve performans farkı olur50-100 arası
Link atar mısınızbakkıyorum 20-30 a da macun var pek bılgım yok ama onlar neden ucuz ? kullanıılmazmı yanı
Kullanılır fakat arctic mx-4 ile cpu 70 dereceyi görüyorsa 10-15tllik macunlarla 75 dereceleri görebilir işlemci.bakkıyorum 20-30 a da macun var pek bılgım yok ama onlar neden ucuz ? kullanıılmazmı yanı
Ben 25 TL'ye cooler master htk-002 almıştım. Laptopu mu gayet iyi soğuttu. kullanılmaz diye bir kural yok ancak arctic m-x 4 tam bir F/P ürünübakkıyorum 20-30 a da macun var pek bılgım yok ama onlar neden ucuz ? kullanıılmazmı yanı
ilk defa macun degıstırecegım pek bılgım yok o yuzden soruyorum bılen bır kısımı yapsın yoksa degıstıreblırmıyım ?Kullanılır fakat arctic mx-4 ile cpu 70 dereceyi görüyorsa 10-15tllik macunlarla 75 dereceleri görebilir işlemci.
Ayrıca 55tl macuna mı vereceğim demeyin 4-5kere kullanabilirsiniz 4gr'lık macunu düzgün şekilde yeterli ve az sıkarsanız.
Çok fazla bilginiz yok ise bilen kişi yapsa daha iyi olabilir ama çok zor bir işlem değililk defa macun degıstırecegım pek bılgım yok o yuzden soruyorum bılen bır kısımı yapsın yoksa degıstıreblırmıyım ?