Ucuz Klavye Önerisi

Klavye işlerinden hiç anlamıyorum arkadaşlar hangi switchin ne faydası oluyor yada mekanik klavyenin faydası ne açıklayabilir misiniz

Klavye işlerinden hiç anlamıyorum arkadaşlar hangi switchin ne faydası oluyor yada mekanik klavyenin faydası ne açıklayabilir misiniz
Mekanik klavyelerin membranlara göre farkı, her tuşun altında bir switch bulunuyor ve her tuşun altında da bir anahtar bulunuyor. Mekanik klavyelerin membranlara göre tepkime süresi daha kısa, sesleri daha güzel, ömürleri çok daha fazla. Kısaca oyuncu adamın mekanik alması şart gibi bir şey.

Mekanik klavyelerin membranlara göre farkı, her tuşun altında bir switch bulunuyor ve her tuşun altında da bir anahtar bulunuyor. Mekanik klavyelerin membranlara göre tepkime süresi daha kısa, sesleri daha güzel, ömürleri çok daha fazla. Kısaca oyuncu adamın mekanik alması şart gibi bir şey.
Açıkçası o sesi çok geliyor diye istemiyorum

Mekaniğin (normal bir oyuncu için) membrandan tek farkı uzun ömürlü ve sağlam olmasıdır. Ses açısından membranları daha çok beğeniyorum şahsen.

Açıkçası o sesi çok geliyor diye istemiyorum
Her mekanik klavyede farklı switchler var, senin dediğin blue switch klavyeler. Evet o blue switchlerin güzel bir sesi var ama çok sesli, red switch klavye al, blue ya oranla sesi daha az hatta çok daha az tepkime süresi daha kısa ve basış kuvveti daha az.

Mekanik parası çıkarabilirsem mekanik alayım parasına değiyor gibi atarım buraya bulursam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,476
Üyeler
199,166
Son üye
Tüpçüfikret

Geri