ByEfe04
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 11,874
Bunun ışık modları güzel youtube da incelemelerine bir bak ona göre karar ver derim.B120 daha güzel geldi bana
Bunun ışık modları güzel youtube da incelemelerine bir bak ona göre karar ver derim.B120 daha güzel geldi bana
Mekanik klavyelerin membranlara göre farkı, her tuşun altında bir switch bulunuyor ve her tuşun altında da bir anahtar bulunuyor. Mekanik klavyelerin membranlara göre tepkime süresi daha kısa, sesleri daha güzel, ömürleri çok daha fazla. Kısaca oyuncu adamın mekanik alması şart gibi bir şey.Klavye işlerinden hiç anlamıyorum arkadaşlar hangi switchin ne faydası oluyor yada mekanik klavyenin faydası ne açıklayabilir misiniz
Açıkçası o sesi çok geliyor diye istemiyorumMekanik klavyelerin membranlara göre farkı, her tuşun altında bir switch bulunuyor ve her tuşun altında da bir anahtar bulunuyor. Mekanik klavyelerin membranlara göre tepkime süresi daha kısa, sesleri daha güzel, ömürleri çok daha fazla. Kısaca oyuncu adamın mekanik alması şart gibi bir şey.
Her mekanik klavyede farklı switchler var, senin dediğin blue switch klavyeler. Evet o blue switchlerin güzel bir sesi var ama çok sesli, red switch klavye al, blue ya oranla sesi daha az hatta çok daha az tepkime süresi daha kısa ve basış kuvveti daha az.Açıkçası o sesi çok geliyor diye istemiyorum
Rampage rapidoArkadaşlar mekanik falan olmasına gerek yok sadece kaliteli bir şey olsun 200tlyi falan geçmezse iyi olur çok bir şey beklemiyorum
Rvet kullaniyorum baya iyiKullanıyor musun güzelmiş aslında baktım da
Boyasu falan çıkıyormuRvet kullaniyorum baya iyi
Güzel mi pekiKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Mekanik alacaksan en ucuzu bu şuanda
Bende alali 1 ay oldu ama cikcagini zannetmiyorum kaliteli baya fuyduguma gore lazer lr yazilmis harfler yani imkansiz boya cikmasiBoyasu falan çıkıyormu