Ucuz Klavye Önerisii

BeKo'O

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,430
Bütçe
150
Gençler bana önerebileceğiniz çok ucuz olan ama güzel olan bir klavye var mı? Mekanik falan olmasına gerek yok mekanik hisli de olmasada olur sadece güzel bir rgb'si olsun ve fiyatına göre biraz iyi bişey olsun yeter. Numpadli numpadsiz fark etmez. Pek param yok siz istediğinizi önerin ben kontrol ederim. FPS oyunu oynuyorum onun dışında gündelik işler falan...

Rampage KB-R 66 kendi kullandığım klavyem 1 senedir sorunsuzca kullanıyorum tavsiye ederim.

Bütce ?

Abi lütfen bütçe verin artık.
Ben diyorum ki ucuz kafanıza göre önerin ben bakarım hala inatla bütçe soruyorsunuz...Forumun huyu oldu bu bütçe sorma olayı öner işte kardeşim belli ki söylemişim param olmadığını ve kafanıza göre bişey önerebileceğinizi, sırf gömmek için söylüyorsunuz şu lafları

Kb435l indirimlere 200e kadar düşüyor
Ucuz olarak bu var yani, kendimde kullanıyorum güzel klavye.

Bu model gece ışığından dolayı tuşlar görünmüyor

Ben diyorum ki ucuz kafanıza göre önerin ben bakarım hala inatla bütçe soruyorsunuz...Forumun huyu oldu bu bütçe sorma olayı öner işte kardeşim belli ki söylemişim param olmadığını ve kafanıza göre bişey önerebileceğinizi, sırf gömmek için söylüyorsunuz şu lafları
Abi ne alakası var ben niye insanları paraya göre yargılayayım ki, her türlü eşitliği savunan biriyim ben. Bütçeyi sorma amacım en fazla vereceğiniz paraya göre güzel bir klavye önereyim. Belki 200 liranız var ve o fiyatta güzel bir klavye var ama ben size 100 liralık o bütçeye güzel bir klavye öneriyorum.

Rampage KB-R 66 kendi kullandığım klavyem 1 senedir sorunsuzca kullanıyorum tavsiye ederim.
Hocam hoş güzel klavye ama alttaki bilek desteği yerimden feragat ettirmemi gerektiriyor maalesef, çıkabilen birşeyde değil sanırım.

Geri